KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
karaköyde perşembe pazarından hırdavatçılardan BAHCO 2444 diye aynı bıçağı almıştım 17tl ye inanılmaz sağlam 100-200tl lik aynı tip bıçaklar kadar sağlam çelik var....zaten üzerindede made in sweden yazıyor.her keze tavsiye ederim
karaköyde perşembe pazarından hırdavatçılardan BAHCO 2444 diye aynı bıçağı almıştım 17tl ye inanılmaz sağlam 100-200tl lik aynı tip bıçaklar kadar sağlam çelik var....zaten üzerindede made in sweden yazıyor.her keze tavsiye ederim
Mora ve Bahco ortak firma sanıyorum aynı ürünleri değişik markayla çıkıyor. Bıçaklar ise bencede gerçekten fiyat/performans açısından üstün bıçaklar üretiyorlar.
Karbon çeliği olduğu için pırılpırıl paslanmaz bıçaklara alışmış olanlara uygun olmayabilir.
Kullanımdan sonra bakım yapılmazsa(temizleme, yağlama) paslanma yapar ve ne yaparsanız yapın zamanla kararır ve çeliğin tonu griye çalar. Ama kolay bilenir ve dayanımı iyidir. Hele ki bu fiyata kaçırılmaz...