KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Bazen Yoldan Çıkmak Gerek
« Yanıtla #102 : 07 Kasım 2010, 19:31:26 » Alıntı
--------------------------------------------------------------------------------
Bugün ben de normal seyirimde gezerken "Bi yoLdan Çıkıvereyim" dedim
Bolu - Aladağ
O gün bizde "Bazen Yoldan Çıkmak Gerek" dedik...
Çıkış o çıkış ;D Bir daha yola girmedik ;D
bır tanede wıllys koyayım bende daha cok varda nerde bılmıyorum resımler sımdılık bır tane koyım saygılar abılerıme sızınkının yanında benım araba bıraz demode kalıyo
Orhan Abi, Ekim - Mayıs arası binek araçlar buraya giremiyor, o nedenle şu an temiz. Mayısta piknikçi vatandaşlar burayı istila etmeye başlıyor, (Durumu tahmin edersiniz.) Ben daha yukarılara, onların gelemeyeceği yerlere kaçıyorum. Selamlar.
bır tanede wıllys koyayım bende daha cok varda nerde bılmıyorum resımler sımdılık bır tane koyım saygılar abılerıme sızınkının yanında benım araba bıraz demode kalıyo
ah be güzel arkadaşım
önemli olan senin o araçla mutlu olabilmen wıllys'i pek tanımam fakat sevdiğim bir araçtır süper bir gezi (aile)aracı gibi duruyor, komple bir kaporta boya ve saglam bir mekanikçiyle o araç öylebir hale gelirki yoldan geçen 10 kişiden 9 zu dönüp bir daha bakar, kıymetimi bil .
Orhan Abi, Ekim - Mayıs arası binek araçlar buraya giremiyor, o nedenle şu an temiz. Mayısta piknikçi vatandaşlar burayı istila etmeye başlıyor, (Durumu tahmin edersiniz.) Ben daha yukarılara, onların gelemeyeceği yerlere kaçıyorum. Selamlar.
mustafacım genlerimizde var, yok etmeye proğramlanmışız,
daha 1 yaşındaki oğlunun eline oyuncak tabanca veren bir baba , pikmiğe gittiğinde doğal olarak özüne dönüyor. ;D alkol ve offroad başlıklı konum pek ilgi görmedi ,çünki orası içilecek,dağıtılacak,hertürlü gereksizliğin yapılması serbest bölge kabul ediliyor.başını ağrıtmayayım ANLADIN SEN ONU.
Evet arkadaşlar ,bu hafta isoff tan arkadaşlarla yine balaban köyü fakat farklı bir rotadaydık güzel keyifli, samimi bir gezi oldu ,günün olayı ben oldum, DEVRİLDİM ,7 dakika içinde isoff ekibi ve HÜSEYİN AKBULUT'tun,mütiş viçlemesiyle yola devam ediyorduk,
ben çok eğlendim, ;D ;D resimleri toparlayayım paylaşacağım