KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
öncelikle böyle bir kaza olması çok üzücü ama orhan abinin buradan yara almadan ve daha önemlisi eğlenerek çıkmış olmasıda olayın sevindirici yanı ; arzu hanım sizide olay anını adeta bizlere yaşatan bu görüntüleri soğukkanlı bir şekilde saniye saniye görüntüleyebilmenizden dolayı tekrar tebrik ederim
öncelikle böyle bir kaza olması çok üzücü ama orhan abinin buradan yara almadan ve daha önemlisi eğlenerek çıkmış olmasıda olayın sevindirici yanı ; arzu hanım sizide olay anını adeta bizlere yaşatan bu görüntüleri soğukkanlı bir şekilde saniye saniye görüntüleyebilmenizden dolayı tekrar tebrik ederim
ÜSTEKİ KARELERDE ,EKRANA GÖRE , SOLDAKİ ARKADAŞLARA DİKKAT
İŞİ BİLMEK BÖYLE OLUYOR,DAHA BEN ARAÇTAYKEN VİNÇLEME OPERASYONU BAŞLAMIŞ,7 DAKİKA İÇİNDE 2 SAĞ TARAFTAN,1 DE ÖNDEN VİNÇLEYEREK DÜZ DURUMA GETİRDİLER 8.DAKİKA YOLDAYDIK.
EMEĞİ GECEN DOSTLARA BURADAN TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM
kürşat'ım o avatar resmine bayıldım
yok demeye korktum valla videolar var tabiki ama ben yüklemeyi beceremiyorum, kameranın çözünürlüğü çok yüksek'miş hiç anlamadığım bir konu o yüzden buradan paylaşamıyorum.Tam düşüş anı yok aslında ,arzu panikten kamerayı yere çevirmiş ;D
kürşat'ım o avatar resmine bayıldım
yok demeye korktum valla videolar var tabiki ama ben yüklemeyi beceremiyorum, kameranın çözünürlüğü çok yüksek'miş hiç anlamadığım bir konu o yüzden buradan paylaşamıyorum.