Çağrı günaydın dostum büyüklük Tanrıya aittir biliyorsun,ben sadece benzer durumlarda kalan arkadaşlara neler olabileceğini göstermek istedim ,benim gibi taklaya gelmeyin diye ;D ;D
araçta dif kilitleri yok, lov'da olsaydı kurtarırmıydım bence kurtaramazdım ,neden dersen video koyamadığım için o saniyeyi paylaşamıyorum araç yanlamasına sola doğru 40 ,50 cm kayarak inmiş, bu kayma sırasında arac içinde bulunan 100kg civarı sabitlenmemiş
yük sol cama devrildi buda sağ lastiklerin yerden kopmasına ,ve dolayısıyla denge kaybına neden oldu.portbagajdaki yedek lastiğinde katkılarıyla devrilme gercekleşti. bence buradan cıkarılacak dersler YÜKSELTİLMİŞ ARAÇLARDA ÜST PORTBAGAJDAKİ YÜK,ARAÇ İÇİNDE SAĞA SOLA HAREKET EDEN YÜK , BÜYÜK TEHLİKE ,TIRMANIŞ AÇISINI,YERİN DURUMUNU, ,ÇOK İYİ BİLMEK VE İYİ HESAP ETMEK ,GEREKİR. çok daha zor yerlerde hiç sorun yaşamamıştım sadece yanlış hesap yaptım, alttaki yer daha dik açılı ve düz girebilmek için ,sorunlu bir yerdi sıfır hata ile geçtim .[attachment=1][attachment=2][attachment=3]