Bazen Yoldan Çıkmak Gerek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ORHANBIYIKLI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 552
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 96,194

Etiketler
Ynt: Bazen Yoldan Çıkmak Gerek

Bence buda yoldan çıkmış. [attachment=2][attachment=3]

11 nisan 2010 ankara güvenç köyünden birkaç kare [attachment=1][attachment=2][attachment=3]

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
11 nisan 2010 ankara güvenç köyünden birkaç kare [attachment=1][attachment=2][attachment=3]
bize ANI tazelettin
aslında orayı yine çamurluyken bir daha denemek isterdim o zaman 2-3 gel gitle ancak geçebilmiştim.. şimdi kalmam heraldede .. artık şaftımı aksımı alimize alırız bilemem ;D

Orhan abi oralarda yalnız kalma antalya da da bir kapı var sana ardına kadar açıkne zaman aklına eserse buyur gel ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
eski aracımla çok vardı da bu yenisiyle olanlardan ekliyim bir tne daha bu hafta sonundan

[attachment=1]

Resim çok deli olmuş,beğendim ve kıskandım

her ne kadar sizin kadar zorlu yerlere giremesem de benden bir kare

[attachment=1]

Bu haftaki etkinlikten..

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Arkadaşlar emekli günlere hazırlık son sürat devam ediyor o yüzden siteden uzak kaldım hepiniz konuya hoş gelmişsiniz güzel kareler eklemişsiniz sağolun biraz toparlayım resimlere devam edeceğim.

bsayil' Alıntı:
Orhan abi oralarda yalnız kalma antalya da da bir kapı var sana ardına kadar açıkne zaman aklına eserse buyur gel ;D ;D ;D

Teşekkür ederim ( bir gün mutlaka )yanlızlık zordur bilirim ama yanlız offroad dahada zormuş öğreniyoruz işte sizde ist. veya yalova taraflarına gelirseniz beklerim hoşçakal.

[attachment=1][attachment=2][attachment=4][attachment=3]