KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
resimler çok keyif verici ama sizin araçlar full donanımlı. Bizim gibi sadece 4x4 aracı (Nissan Terrano II 2.7 TDI OV) olanlar bu yollarda nasıl gider bilemiyorum.
haftasonu gezi etkinliğine nasıl karar veriyorsunuz, nasıl takip eder ve katılırız.
resimler çok keyif verici ama sizin araçlar full donanımlı. Bizim gibi sadece 4x4 aracı (Nissan Terrano II 2.7 TDI OV) olanlar bu yollarda nasıl gider bilemiyorum.
haftasonu gezi etkinliğine nasıl karar veriyorsunuz, nasıl takip eder ve katılırız.
ben cevap vereyim....site içerisinde Aktiviteler kısmında, ileriki haftalarda yapılacak gezi-offroad bölümlerini takip edip bir araya gelebiliyoruz...bu gezilerde tanıştığımız veya daha önceden bildiğimiz arkadaşlarla da haberleşip bireysel olarak günübirlik biryerlere girip çıkabiliyoruz.....sizin araç donanımsız ve standart olduğundan dolayı önerim agır olmayan koşullardaki gezilere iştirak etmeniz....bu tip geziler ise özellikle hava şartları ağırlaşmadan veya kış sonu yapılan gezilerdir...