KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Benden de bir 1995 Discovery 1, V8, düz vites, Güzelleştirme operasyonu
bu işin üstadı olduğunuzu biliyorum,parçalarıda çok rahat bulacağınızı da bilyorum, lastikleri bulamamanıza şaşırdım ???ya ada ilk görüşte beğenme lastiklerle başladı gerisi gelmeye başladı
necil' Alıntı:
bu işin üstadı olduğunuzu biliyorum,parçalarıda çok rahat bulacağınızı da bilyorum, lastikleri bulamamanıza şaşırdım ???ya ada ilk görüşte beğenme lastiklerle başladı gerisi gelmeye başladı
övgüler için çok teşekkürler , bu lastikler arazide, özellikle çamurda çok başarılı, daha önce de bunun İspanyol malı kopyasını kullanmıştım, artık onu ithal edemiyorlar, kopya ve kaplama olduğu için yasak, bu zaten aslı , asıl sorun fiyat tabii .
yalnız sizin avatarda görünen aracı iyi tanıyorum, çok temiz bir Discovery'di, Kürşad onu ince ince kendisi için hazırladı, umarım bu da onun kadar güzel olur.
Adnan Çetinel' Alıntı:
yalnız sizin avatarda görünen aracı iyi tanıyorum, çok temiz bir Discovery'di, Kürşad onu ince ince kendisi için hazırladı, umarım bu da onun kadar güzel olur.