KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
uyarı için çok teşekkürler, ben farketmemiştim walla, arkadaşlara sordum, biliyoruz, çamurluğu keseceğimiz için geçici taktık dediler, vebali boyunlarına ))
Ynt: Benden de bir 1995 Discovery 1, V8, düz vites, Güzelleştirme operasyonu
Aracınız hayırlı olsun. Orjinal malzeme kullanılınca bu işi tadı başka oluyor. Kafama takılan ilk şey 2" yükseltme ile 35 lastik kurtaracak mı? İkincisi ise ayna mahruti ya da şanzıman oranlarında değişiklik yapacak mısınız?
Teşekkürler..
jeep' Alıntı:
Aracınız hayırlı olsun. Orjinal malzeme kullanılınca bu işi tadı başka oluyor. Kafama takılan ilk şey 2" yükseltme ile 35 lastik kurtaracak mı? İkincisi ise ayna mahruti ya da şanzıman oranlarında değişiklik yapacak mısınız?
Teşekkürler..
lastiklerin sorunsuz sığmasını umut ediyorum , düz vites ve V8 olduğu için oranlarda değişiklik düşünmüyorum, gerek olmamasını umut ediyorum , açıkçası önceden bir tecrübem yok, biraz deneme yanılma olacak.
sonunda sol ön çamurluğun kesme ve kıvırma işi bitti, yalnız, arka çamurluklar biraz daha fazla oyalayacak gibi, özellikle arka kapıların kesilmesi zorlu ve zaman alıcı bir işe benziyor, göreceğiz,