KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Benden de bir 1995 Discovery 1, V8, düz vites, Güzelleştirme operasyonu
1995 Discovery 1, V8, düz vites, Güzelleştirme operasyonu merhaba öncelikle yanlış başlık attıgınız için sizi uyarmak istedim
dogrusu:1995 Discovery 1, V8, düz vites, ÇOK ÇOK ÇOK Güzelleştirme operasyonu olmalıydı)) harika olmuşşşşşşşş
ikiekmekbimaltepe' Alıntı:
1995 Discovery 1, V8, düz vites, Güzelleştirme operasyonu merhaba öncelikle yanlış başlık attıgınız için sizi uyarmak istedim
dogrusu:1995 Discovery 1, V8, düz vites, ÇOK ÇOK ÇOK Güzelleştirme operasyonu olmalıydı)) harika olmuşşşşşşşş
adnan abicim güzel olmuş araç , hazırlamış olduğun aracın parça fiyatlarını tabiki bu başlıkta paylaşabilirsin bizlerle , çok seviniriz hemde doğru fiyatları öğrenmiş oluruz , bu tarz araç hazırlayan dostlarımızında bir fikri olur çok teşekkürler
cihanülker' Alıntı:
adnan abicim güzel olmuş araç , hazırlamış olduğun aracın parça fiyatlarını tabiki bu başlıkta paylaşabilirsin bizlerle , çok seviniriz hemde doğru fiyatları öğrenmiş oluruz , bu tarz araç hazırlayan dostlarımızında bir fikri olur çok teşekkürler
Cihan, tanışmıyoruz ama ben samimiyet hissediyorum, o yüzden adınla hitap ettim, kusura bakma ltf., hem cevap, hem de olumlu cevap için çok teşekkür ederim, Pazartesi liste fiyatlarını yazarım