KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
herkeze selamlar, bugun isten aksilik ya gec cıktım, hemen garaja kostum, bir guzel temizledim, aracın araka tekeri inmis sokup yaptırdım, hava karardı cektigim resimler lamba ısıgında fazla net cıkmadı, bugun hep temizlikle gecti, yarın daha cok resim cekicem
Vallahi aynı şeyi düşünüyordum Zaten mesajına başlarken''manyak mı bu adamlar.....'' diye başlamış.. Canlı canlı tecrübe etti şüphesini... Dahada girmiyor siteye.. Muhtemelen aracın yerini değiştiriyordur şu an 'Bu manyaklar gelip çalmasın şimdi' diye... ;D
herkeze selamlar, bugun isten aksilik ya gec cıktım, hemen garaja kostum, bir guzel temizledim, aracın araka tekeri inmis sokup yaptırdım, hava karardı cektigim resimler lamba ısıgında fazla net cıkmadı, bugun hep temizlikle gecti, yarın daha cok resim cekicem
hava karardıgı icin ısıktan dolayı fazla net cıkmadı resimler, yarın gunduz ısıgında daha net resimler gondericem, ama neresini cekmem gerekiyor bir fikrim yok