Benim de Cj'im Varmış !..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fahrenayt11 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 161
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,338

Ortaya ne çıkacak...

• Kullanılan toplam oy
    30
Ynt: Benim de Cj'im Varmış !..

fahrenayt11' Alıntı:
tabi kusura bakmayın kendimi tanıtmadım, adım lutfi, bilecikin pazaryeri ilcesinde oturuyorum , yasım 27 (ki hicc gostermiyorum ), seramik fabrikasında calısıyorum, ciftcilik falanda yapıyorum, bekarım ,

Eh artık sana kız çok....

Etiketler

ilcemiz kucuk, butun yaz ilcede islerimi su motoruyla gordugume gore trafik problemi hic yok ,

tabi ne demek, 27 sene beklemisim biraz daha beklerim acele is yok

ergun abi geçen hafta avcılara sahiline barınaga geldim ne ragbet var cj ye orda beeeeee resim çekilenlerden arabayı zor kurtardım
senin cj nin yoklıgunu hissetmiş olsa gerek avcılar mazemenin yerini keşvettim

sen bunu arazide azıp tepinmek için toplayacaksın zaten bin gitsin ruhsatsız. Ama bu sitede yaptığımız off-road gezilerini görünce canın çekecek ruhsatsız uzun yol sıkıntılı olur..

Bak bu araba ruhsatsızmış falan başına dert olur, sen iyisimi ver bana kurtul...... ;D ;D ;D

beatrix' Alıntı:
Bak bu araba ruhsatsızmış falan başına dert olur, sen iyisimi ver bana kurtul...... ;D ;D ;D

Abi lütfen ama ben yavaş yavaş alt yapı yapıyordum sen düstursuz söyledin niyetimizi ... şimdi ilk ben dedim diyeceksin iyi mi...

acaba hurda bir cj alsam, onun evraklarıyla bu araca binsem nasıl olur ki

Ilk once bi aku takviyesi ve kalbe bi darbe Bakalim hasta yasamaya niyetlimi degilmi Donmeye niyeti varsa gerisini o zaman dusunun derim

slm ben de yeni katıldım aranıza,zonguldaktan.ismim dursun.motor pek net değil ama cjlerin deposu arkada değilmi?resimde görünmüyo tuzla olabilir

olsun, cakma olsun , arkasına baktım lpg tupu var, baska birsey goremedim

evet depo kapagı yan tarafta, sofor mahalinin tarafında