KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ilk önce cj2cj3cj4m38m41militaryfordgmpwilys mp modeli sonra cjler cj5 cj6 cj7 cj8 diye gidiyor tepeden tırnaga kitabını yazdım ben bunların 13 yaşından beri willys jeep suruyorum onlar gibi arzi yollarda gibisini gormedim duymadım bence willys
abi saten önceden içe batıkmış jeep sahibi farların yanlarına cerceve akoymuş yinede içe batık bir seninkine bak birde ona senin tam far cıkık onun ki cok benziyor abi hangisi cok benziyor dikkatli bak abi
Bu kadar derin bilgi beni aşar; tartışmadan çekilsem iyi olacak..... Bir kere CJ'em oldu diye eksper olamam.... biraz araştırıp sonra bu konuya dönsem daha yerinde olacak gibi....
Tamam hadi çok biliyorsunuz madem ben jeep sayfasına ancak uzman jeep'cilerin cevap verebileceği bir konu açtım. Kimseden tık yok. Noldu ustalara nutkumu tutuldu. Tıkandı mı yoksa ;D
hadi jose andrio silva göster bu konudada madem jeep kültürünü. Ben cevap alamadım hala.
Tamam hadi çok biliyorsunuz madem ben jeep sayfasına ancak uzman jeep'cilerin cevap verebileceği bir konu açtım. Kimseden tık yok. Noldu ustalara nutkumu tutuldu. Tıkandı mı yoksa ;D
hadi jose andrio silva göster bu konudada madem jeep kültürünü. Ben cevap alamadım hala.