memet ustanın preside yok eski söktüğü parçaları sablon olarak kullandı ve tamamen el işçiliği ile resimde görüldüğü gibi çıkardı daha detalı resimlerinide gönderebilirim
birde memet usta daha türkiyede yedek parça yokken chevy kaputunu bile elde yapan efsane adanalı kaya ustanın yanında yetişmiş bir insan yaptığı işten zevk alan bir insan ama meleket şartları onuda şişirme tabir ettiğimiz piyasa işlerini yapmaya mecbur etmiş emekten anlayan ve emek isteyenler artık kalmadı diyor
birde memet usta daha türkiyede yedek parça yokken chevy kaputunu bile elde yapan efsane adanalı kaya ustanın yanında yetişmiş bir insan yaptığı işten zevk alan bir insan ama meleket şartları onuda şişirme tabir ettiğimiz piyasa işlerini yapmaya mecbur etmiş emekten anlayan ve emek isteyenler artık kalmadı diyor
Gerçek emeğe paha biçilemez. yapılan işin maddi karşılığı bazen hak edenin cebine değil hak etmeyenlerin cebine giriyor. gerçek sanatkarlar önce kendi vicdanında kabul görmüşse eğer yaptığı iş, para ikinci plan ama , dediğiniz gibi memleket şartları çok çetin . ustaya kolaylıklar dilerim
Ben de aracı alırken göremeyince burdan öğrenip bakmıştım
aklımda sol diye kalmış, dün gece pijamayla fenerle indim arabanın yanına
benimkinde bir durum mu var giye stres yarattım. ;D
arkadaşlar nihayet sanayiye gittim ve buldum hiç olmyacak yerde sanki biz hep şasinin ana gövdesine bakmıştık çok şükür rahatsız olmuştum şimdi rahatladım tekrar teşekkürler