KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Mehmet ağbi çok teşekkürler içi eskisine göre iyi oldu ama daha dışının makyajı var o şimdi önemli deyil bir dahaki sezona biraz iş kalsın ,19 haziranda yola çıkıyorum tatile çıkmadan önce yanına uğrayacağım hoşçakal.
Ynt: Benim Karavanım ve Tadilat Aşamaları; Cengiz Küçük (kurtadam)
Cengiz Bey,Metin Bey ile sizi ziyaret ettiğimizde gördüklerimizle, en son şeklinin fotoğraflarını görünce bayağı emek harcadığınız ortada.Bundan sonra iş keyfini sürmeye geldi. Gönlünüzce olsun, kazasız belasız günlerde kullanmanızı diliyorum. Dile kolay, ne demiştiniz''YİRMİ YILLIK HAYALİM GERÇEK OLDU''.
derindeniz1' Alıntı:
Cengiz Bey,Metin Bey ile sizi ziyaret ettiğimizde gördüklerimizle, en son şeklinin fotoğraflarını görünce bayağı emek harcadığınız ortada.Bundan sonra iş keyfini sürmeye geldi. Gönlünüzce olsun, kazasız belasız günlerde kullanmanızı diliyorum. Dile kolay, ne demiştiniz''YİRMİ YILLIK HAYALİM GERÇEK OLDU''.
Cengiz Bey, karavanınızın son hali çok güzel. Güle güle iyi gezilerde kullanın. Oturma grubunun döşemeleri orjinal döşemesimi yoksa onları da mı yenilediniz? Çok güzel gözüküyorlar.
Cengiz Bey,
Bence gerçekten büyük bir iş başardınız. Benim bildiğim bozuğu tamir etmek (hele ki bozan siz kendiniz değilseniz) yenisini yapmaktan daha zordur. Ellerinize sağlık. Keyifle ve sağlıkla nice gezilere çıkmanızı temenni ederim.
atranslator' Alıntı:
Cengiz Bey,
Bence gerçekten büyük bir iş başardınız. Benim bildiğim bozuğu tamir etmek (hele ki bozan siz kendiniz değilseniz) yenisini yapmaktan daha zordur. Ellerinize sağlık. Keyifle ve sağlıkla nice gezilere çıkmanızı temenni ederim.
Sayın atranslator çok teşekkür ederim ,dediğiniz gibi gerçekten zor ama işin içine bir kere girdikten sonra mecburen tamamlamak zorunda kalıyorsunuz. selamlar
Sayın enverdede teşekkür ederim iki hafta kalacağım, çalışma hayatımız devam ediyor her seferinde zor ayrılıyorum bir sonraki yılı da iple çekiyorum hoşça kalın.