KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
gercı onun kucuk olanlarından geldı bu gun ıtıbarıyle buyugu kadar olmasada bunlarda kullanıslı magnezyumu yok dırek ates baslatıcı tabı fıyatıda halıyle daha ucuz
sızınkınınde gelmıs olması gerekıyor yurt ıcı kargonun bulundugunuz ılcedekı subesını arayıp sorarsanız belkı dagıtım gedcıkmıstır bıde km ye gorede bazen ıkı gunu bulabılıyor Ilyas bey dun sızınkıde dıger arkadaslarla beraber kargolandı gonlunuz ferah olsun )
bu adrese tıklayıp en ustekı Gönderi kodu ile sorgulama: yazan yerdekı kutucuga 605572275131 bu rakamı gırın kargonuzu takıp edebılırsınız ıyı aksamlar
Ynt: Benzin ile Yanan Kibrit (ÇAKRİT) - Sadece 2,5 Lira
evet gördüm..haftanın belirli günlerinde dağıtım yapıldığı için şu an elimize geçmedi.sabah ararım zaten kargoyu.ilgi ve alakanız teşekkür eder saygılar sunarım..
ilyas ısı' Alıntı:
evet gördüm..haftanın belirli günlerinde dağıtım yapıldığı için şu an elimize geçmedi.sabah ararım zaten kargoyu.ilgi ve alakanız teşekkür eder saygılar sunarım..
Bize ait paket bugün işyerine gelmiş.Şu an itibariyle görebilmiş değilim.Yoksa yorumunu yapar paylaşırdım.artık nasipse akşam işte görür sabahta yorumunu yaparız inşallah..özelden hesap numaranızı atarsanız,bize ait kısmınııda yarın çözmüş oluruz inş.Her şey için teşekkür eder saygılar sunarım..
"Eee kargo ile ödeme mi yapılıyor.?
Kargo maliyeti fiyatı yükseltmiyor mu.?"
Hocam yapma ya! Sizler bu işi bilen insanlarsınız 2.5 tl , bedava kargo? ??? ??? ???
Ben 4 tane aldım, 10 tl havale için banka 26 tl ücret istedi
Sonunda Burak Bey hediye etti de ( ;D ) kurtudum...
Astarı yüzünden pahalıya gelmesinden korkuyordum.
EFT işlemleri benim için ücretsiz.
Maaşlarımızın yattığı Garanti Bankası, EFT'leri tüm Ege Üniversitesi Personeli için ücretsiz yapmıştı.
Ama Kargoda bedava olamayacağına göre ıhh ıhh.
TezzMertek' Alıntı:
Astarı yüzünden pahalıya gelmesinden korkuyordum.
EFT işlemleri benim için ücretsiz.
Maaşlarımızın yattığı Garanti Bankası, EFT'leri tüm Ege Üniversitesi Personeli için ücretsiz yapmıştı.
Ama Kargoda bedava olamayacağına göre ıhh ıhh.
murat hocam 8 tane çakmak ısmarlanır, sekizi de zippo benzini ile doldurulup yanacak hale getirilir. minik paketlerde doğasever dostlara hediye edilir. onlar bu ilginç ürünü anahtarlıklarına takarlar.
sonuç
ödenen kargo ücreti 9 lira
sevdiklerinizin yüzündeki mutluluk paha biçilmez
yasarergun' Alıntı:
murat hocam 8 tane çakmak ısmarlanır, sekizi de zippo benzini ile doldurulup yanacak hale getirilir. minik paketlerde doğasever dostlara hediye edilir. onlar bu ilginç ürünü anahtarlıklarına takarlar.
sonuç
ödenen kargo ücreti 9 lira
sevdiklerinizin yüzündeki mutluluk paha biçilmez
cıdden kargo bıraz tuzlu oluyor net ortamından alısverısın de bole bır hedıyesı var gercı normaldede bı magzaya gıdıp alısverıs yapmaya kalkınca benzındı ulasımdı derken farkında olmadan benzer masrafları oduyoruz evde tuslarla alısverıs sanırım lukse gırdıgınden bole ek masraf cıkıyor