Ynt: Benzin ile Yanan Kibrit (ÇAKRİT) - Sadece 2,5 Lira
8 adette ben almak istiyorum.Yardımcı olursanız sevirim.sadece yazılanları takip ettiğimden olsa gerek özelden mesaj hakkım yok.05417750601
ilyas isi
savaş un sanayii
Keskin Kırıkkale
ilyas ısı' Alıntı:
8 adette ben almak istiyorum.Yardımcı olursanız sevirim.sadece yazılanları takip ettiğimden olsa gerek özelden mesaj hakkım yok.05417750601
ilyas isi
savaş un sanayii
Keskin Kırıkkale
İlyas bey su an elımde hıc kalmadı salı yada carsamba gunu gelıcek tekrar sıze 8 tane ayırayım o zaman sızın ıcınde uygunsa ..yanı bı ıkı gun beklenıcek
ilbeğ' Alıntı:
İlyas bey su an elımde hıc kalmadı salı yada carsamba gunu gelıcek tekrar sıze 8 tane ayırayım o zaman sızın ıcınde uygunsa ..yanı bı ıkı gun beklenıcek
Selamlar
çakmaklar çok pratik ve şık .. ama benzinim olmadığı için deneme fırsatım olmadı maalesef. hızlı kargo ve bu güzel ürün için teşekkür ederim, reha
Bende benzin ikmalini yeni yapabildim.Benzini çok doldurmamaya özen gösterin dışarı taşan benzin çakmağın komple tutuşmasına sebeb oluyor. Bende oldu üfledim hemen söndü. Daha sonra fazla benzini döktüm. Şuan problem yok.
reha' Alıntı:
Selamlar
çakmaklar çok pratik ve şık .. ama benzinim olmadığı için deneme fırsatım olmadı maalesef. hızlı kargo ve bu güzel ürün için teşekkür ederim, reha