burdan bence yardim alabilrsin hersey gibi bence bununla da ilgili deneyimi olanlar vardir brother. deneme yanilma yerine kesin adim en iyisi kanimca.. o zaman sana 1 surprizim daha olsun ama sorma az kaldi gelmeme zaten..
Maşallah , yavaş giden tadilat son günlerde belirgin bir ivme kazanmış ... Taha ; port bagajın var mı ? Yoksa nasıl bir çözüm düşünüyorsun ? Ben hala o sorunu halledemedim. Ankaraya yolum düşse kolay hurdacılarda çok varmış ama programda yok , kargosına da değmez yine burda yaptırmak lazım diye düşünüyorum ...
Maşallah , yavaş giden tadilat son günlerde belirgin bir ivme kazanmış ... Taha ; port bagajın var mı ? Yoksa nasıl bir çözüm düşünüyorsun ? Ben hala o sorunu halledemedim. Ankaraya yolum düşse kolay hurdacılarda çok varmış ama programda yok , kargosına da değmez yine burda yaptırmak lazım diye düşünüyorum ...
Göktuğ yoğunluktan spariş veremedim pazartesine kaldı. Pazartesi spariş verebilirsem atarım mesaj. İki gündür fitil işi ile uğraşıyorum. Komple orjinal fitiller ,sıyırmalar, destekler vs 750 tl üzerinde tutuyor. 500 tlye fazla diyordum fiyat çıktı da çıktı. Devir saati sordum 150 tl. Bu gidişle nakiti sıfırlayacam.
Yarın deneme yapacaz. bir kapıya Baz siyah vurup üzerine mat vernik atacaz. Diğer kapıya normal siyah boyaya matlaştırıcı katıp vuracaz ikisinede bakıp karar verecez yarın resimleri yüklerim.
Bizim gibi ( kendi adıma söylüyorum ), bu kadar kapsamlı atölyeye henüz başlamamış Defender sahipleri için, bir ''yapılanlar'' listesi mevcut ise, sakıncası yoksa fiyatları ile paylaşırsanız, büyük sevaba girersiniz ;D
Paylaştığınız bütün bilgileri zaten takip ediyoruz ama toplu halde olmaları ayrı olur. Böyle bir liste hazırlamak da ayrı bir enerji ve zaman ister tabi. Hazırda varsa diye söyledim.
Bu şekilde de, ben kendi adıma hesap yapabiliyorum.
Sabır - para orantısı ters işliyordur diye düşünüyorum İşin sonuna yaklaşıp, harcanan miktar arttıkça, artık sabır kalmamıştır. Böyle bir liste oluşturmak daha da zorlaşır herhalde ;D
Allah kolaylık versin, tekrar söyleyeyim: Maşallah
elimdeki jantlarısattım ben de sanırım. bugün aradı alıcıi aldım dedi ptesi halledecez dedi.
eğer aksilik olmazsa haftaiçi gidip jantları alırım humadan ben de abi bu arada