Banada öyle geliyor, bayrama yetiştiremedik ikizleri . Bir spariş daha verdim ama canım yandı. orjinal fitillerini söyledim 800 civarı tutu. Metre işi olan fitillerden yapılan landları gördükten sonra orjinali olsun dedim ama fiyat uçuk malesef.
Banada öyle geliyor, bayrama yetiştiremedik ikizleri . Bir spariş daha verdim ama canım yandı. orjinal fitillerini söyledim 800 civarı tutu. Metre işi olan fitillerden yapılan landları gördükten sonra orjinali olsun dedim ama fiyat uçuk malesef.
ben gidip gelip kayalardan parça alıyorum ama faturlaar aldıklarım filan hep karışık karışık... dediğiniz fiyatlar aşağı yukarı doğrdur zaten... br kere yapılacak kısımlar bunlar, pahalı oluyor ama en azından rahat eder içimiz diyerekten teselli bulmamız lazım
jant lastik vinç ve koltuk kaldı benim de...
birde burada işten anlayan birisine farlara mercek uygulaması yaptırmayı planlıyorum
Bütün dillerde arama yapmıştım ama mat siyah defender resmi bulamamıştım (110 luk). Fotolar için gerçekten sağol. Şimdi resimlerden sonra vazmı geçsem diyorum. sizce nasıl?