Uyarınız bence de doğru ama: boyadaki hafif çizikler ve zaman zaman araca yağmış olan toz, çok güzel bir görünüm katar diye düşünüyorum. Sonuçta; arazi aracının gerçek yaşayan tanımı bir araç Defender bence. Kendi düşüncemdir, belirtmek istedim. Nihai karar tabiiki mal sahibinindir
Rngi ne renk olursa olsun eminim çok yakışacaktır, fakat yeni toplanmış, yeni boyanmış bir aracı ormanın içinde, o ağaç dallarının aralarından gerçerken inanın düşünemiyorum.
Benim içim elvermez diye düşünyorum. Bu aracı aldığımda boya yaptırmayı bile düşündüm ama daha sonra anladım ki şu an için hiç gerek yokmuş. Üzerindeki boya iyice patlayana kadar devam edeceğim, arazide daha rahat oluyorum.
Sonuçta bu araçalara çamur yakışıyor.
Ama ilk defa boya yapıldığı için renk önemli tabi.
Bora bey, inanın motor içi,araç içi ve ön göğüs siyah olmasaydı rengi buna kesin çevirirdim. Barış bey bahsettiğiniz boyayı resimleyebilirseniz çok sevinirim. Çizilmesi konusunda gülü seven dikenine katlanır diyelim kendimizi avutalım. Serhat bey bu arada bende sizin gibi aracın hiç bir yerine dokunmayacaktım taaki sağ ön kapı yere düşene kadar Simdiki bakım sanırım bir 15 sene gider. 15 sene sonrada çocuklarım düşünür artık
Ben Tekirdağ çorludan eşimle beraber katılacağım,eğerki çok fazla katılım olurda şartlarımızı zorlar en azından gelmeye çalışırız.Ancak en az 12 saat yol gel,12 saatte dön toplamda 24 saat.Değermi?Belki değer ama İstanbuldan ne kadar katılım olur o ayrı mesele.Kaldıki sadece buluşma,tanışma olacağı için çok fazla katılım olacağını sanmam.Yinede konunun açıldığı sayfada tartışılması gereken bir konu olduğunu düşünüyorum.
Araç bir ay içinde biter diye tahmin ediyorum. Teoride; 3 gün boya , 7 gün elektrik, 4 gün döşeme, 2 gün cam, 1 gün kaporta işi kaldı uygulamada bakalım ne olacak.
Araç bir ay içinde biter diye tahmin ediyorum. Teoride; 3 gün boya , 7 gün elektrik, 4 gün döşeme, 2 gün cam, 1 gün kaporta işi kaldı uygulamada bakalım ne olacak.
Kilitlri ebayda baktım da siparişi geçverdiğimden mi kısmetten mi elinde kalmamış satanın. Sonra distribütörüne ulaştık biraz daha fazla ödeyerek sparişi verdim. Yola çıktı ama tam olarak nerede bilmiyorum takip numarasından bakıyorum güncel değil. Birde bayrama denk geldik 1 haftada gümrükte yatar .