KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Teşekkürler.
Karaduman benimde hoşuma gitti. LOST tekrar çekilirse dizide baş rol oynar. Camları renkli değil film çekilecek (önkapıcamları ve ön cam hariç). Parça aldığım yere sordum 89 model için renkli cam yok dedi bizde bende araştırmaya üşendim
Bu arada can sıkıcı bir olay yaşadım. Sanayide şöyle bir tur atayım dedim Karaduman'la, nazara geldi : .Tam araç fırına gidiyordu ki şarıl şarıl sular akmaya başladı motorun alt kısmından. Motor ustam (Şenol) abi motorun ön kısmı komple inecek dedi. Devirdaym pompasının altında bir tapa varmış oradan kaçırıyormuş. Ulaşılmaz bir yerde malesef. 2 gün rotar yaptım kısacası.
Trabzonda malesef kaliteli birşey bulamadım. Üzeri alminyumfolyolu süngerimsi 4-5mm kalınlığında bir malzeme kullandım bakalım ne kadar işe yarayacak. Göğüsün iç kısmınada izolasyon yaptıracam. Resim de biraz da olsa belli oluyor.
taha bey slm lar aracınız maşallah güsel oluyor bende başlıyorum kısmetse bu hafta içi msn adresimizde birbirimizde olursa bilgi alış verişi yaparız....saygılar duran