Beraber Bir Defender Yapalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahaozak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 872
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 144,794
Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım

suyabatmaz' Alıntı:
Selam İbrahim,

Senin araç, Maslak'ta döşemecide ne kadar kalacak? Sürekli orada mı? ( fotodaki döşemeci ) uğrayacam yanına, kuşların bende. Bırakacam orada ise.

Evet sürekli orada, yaklaşık 2 hafta daha orada olacak, döşemeciye bırakırsın, ben zaten hemen hemen her gün uğruyorum.
(Sanayii çayının müptelası oldum 8 aydır gide gele ;D )
Bi prova yaparız bakalım nasıl duruyor fotoğraf da çekerim.
Çok teşekkürler.
Selamlar.

Etiketler

Taha beraber yaparız, şu an tamamen duygusal nedenlerle başlayamadım aslında tamponun bişe tutacağı yokta önce vinç almam lazım ayarlamaları yapmam için o sebeple askıya aldım.

Bu arada barış bey çiziminiz gerçekten çok başarılı bu tampon, arb nin taponlarına çok benziyor be çok da şık bir model.

Sizi hazır bulmuşken bir çizim de ben rica etsem mümkün olur mu acaba

Bende bu tamponu benim araca uyarlamayı düşünüyorum

Vinç konusunda da kararsızım sentetikmi çelik halatmı diye, sitede power marka sentetik halatlı vinçler var ya onun 12000 liği yada t-max 9500 lük.

Tmaxlar olarak 2 model var aklımda;

Bu 11000 lb 'lik fiyatı 1.112 TL
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-t-max-ew-11000-12v-vinc-ba-2605-11000-lb-4985-kg-34804802/detay?

Bu da 12.000 lb 'lik uzaktan kumandası filan var entegre model fiyatı 1.425 TL
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-t-max-ewi-12000-kablosuz-kumandali-ba-2607-4884999/detay?

tabii birde Humaoto'nun %15 gezenbilir indirimi var.

Sentetikler ise;

POWER marka 1 yıl garantili 26 metre sentetik halatlı ve rolleri ile takım halindedir,

9500 ld - 4300 kg çekme kapasiteli. fiyatı 1000 tl,dir

10000 ld - 4500 kg çekme kapasiteli. fiyatı 1100 tl,dir.
12000 ld - 5400 kg çekme kapasiteli. fiyatı 1150 tl,dir

12000 t max-ewi senin araca yakışır. Ben bripart 12000 lb aldım onuda düşünebilirsin. Oda huma otoda var.

Mesajı şimdi fakketim kusura bakma. Yine çok teşekkür ediyorum. Anlaşıldı benim tampondan faydalanamayacaz Gitsin paralar

Barış bu çizimler sanırım bizim de işimize çok yarayacak, sen yaptırmayı düşündüğüm zaman bana da haber ver lütfen.

tahaozak' Alıntı:
12000 t max-ewi senin araca yakışır. Ben bripart 12000 lb aldım onuda düşünebilirsin. Oda huma otoda var.

Eğer vinci düşündüğüm gibi monte edebilirsem vinç hiçbir açıdan gözükmeyecek vites ve kumanda için uzatmalar yapmam gerekecek.

Tamam, uğrayacam İbrahim.
sertem41' Alıntı:
Barış bu çizimler sanırım bizim de işimize çok yarayacak, sen yaptırmayı düşündüğüm zaman bana da haber ver lütfen.
Serhat ben bu tampondan takmayacağım.
tahaozak' Alıntı:
Mesajı şimdi fakketim kusura bakma. Yine çok teşekkür ediyorum. Anlaşıldı benim tampondan faydalanamayacaz Gitsin paralar
;D ;D ;D

Aylardır yolunu gözlediğim Detroit kilit geldi

moonwalker_arc' Alıntı:
Eğer vinci düşündüğüm gibi monte edebilirsem vinç hiçbir açıdan gözükmeyecek vites ve kumanda için uzatmalar yapmam gerekecek.
Uğur Bey, tampon çizimlerini bitince koyacam buraya.

tahaozak' Alıntı:
Aylardır yolunu gözlediğim Detroit kilit geldi

Gözünaydın Taha,

Senin aracın, o sitedeki fotoları var elimde ( internet sayfasından indirdiğim ilan fotolarının bazıları ). Sende de vardır mutlaka ama, bendeki o eski fotolarını göndereyim sana bir ara. Aracın eski haline dair dökümandır sonuçta ;D

BArış

edaghan' Alıntı:
güle güle kullanın, yurtdışından mı sipariş ettiniz?
Teşekkürler Engin bey, Amerikadan spariş ettim.
Teşekkürler. Bende aracın eski haline ait hiç resmi yok, ilanı favorilerime kaydetmiştim İstanbul'da iken Trabzona geldiğimde bir baktım silinmiş :S. Burada paylaşabilirsen çok sevinirm. Çok makbule geçer.