Bir haftadır hiçbir işim yürümüyor araçta hiçbir değişiklik yapamadım moralim bozuldu bari dedim aracın lastiklerini ve jantlarını değişeyim bu hafta bir şey yaptım diyeyim ama malesef (Serhat abininde jantını yollamış olurdum) jantlar uymadığı için taktıramadım. Hüsranım bu
Bir haftadır hiçbir işim yürümüyor araçta hiçbir değişiklik yapamadım moralim bozuldu bari dedim aracın lastiklerini ve jantlarını değişeyim bu hafta bir şey yaptım diyeyim ama malesef (Serhat abininde jantını yollamış olurdum) jantlar uymadığı için taktıramadım. Hüsranım bu
abi en azından dneiyorsun oluyor olmuyor birşeyler dönüyor yani...
bana baksana...
bir tane kıçıkırık cam yüzünden, öyle bekliyoruz, yani aslında aracaı mekaniğe aldırasım var eğer uzayacaksa cam işi... en azından yükseltme kiti vs o giller takılırdı şu zaman diliminde... koskoca tr de, otokarda nasıl olmaz arabanın sağ sürgülü camı, anlamadım gitti...
yani tüm camlar renkli, sadece teki düz beyaz takacam... azten film tonundan kesin fark olur, bir de kendim bildikten sonra başkası anlamasa da farketmez, acaip dert olur bana... şimdi 1 ay beklerim 2 ay beklerim, öbür türlü ömrümbillah dert olur bana ;D