Doslar saolsun arkadaşlar Hasan eksik söyledi aks kırdı turbo patlattı . Aksilik çıkmazsa eksiklik hissediyorum artık Karar verdim benim sürüşüme ön akslar dayanmayacak akrebin defransiyelini alacam.
Hasan bugünkü gezinin fotolarını yükleyebildin mi ?
taha abi son aldığım asılsız haberlere gönlünün defenderı satıp cj almak olduğu varsa yoksa amerıkan dediğini kulislerde duyuyorum ayrıca bu yönde sanayide calkalanıyor yok pahasına defenderı satıp arazinin kralı cj alacakmıssın öyle duydum yani ;D
taha abi son aldığım asılsız haberlere gönlünün defenderı satıp cj almak olduğu varsa yoksa amerıkan dediğini kulislerde duyuyorum ayrıca bu yönde sanayide calkalanıyor yok pahasına defenderı satıp arazinin kralı cj alacakmıssın öyle duydum yani ;D
İngiliz laneti diyorum artık defendere ama hala ona aşığım :-* ;D amerikanlarda rubicon başka yok. Abi turbo kendiliğinden su koyuverdi. Ön aks kaynaklıydı sarım kaynak yerinden kırıldı (Asfaltta sert kalktım).
İngiliz laneti diyorum artık defendere ama hala ona aşığım :-* ;D amerikanlarda rubicon başka yok. Abi turbo kendiliğinden su koyuverdi. Ön aks kaynaklıydı sarım kaynak yerinden kırıldı (Asfaltta sert kalktım).
Kardeşim şansızlıklar tabiki olacak, bu yol biliyorsun hep böyle, rubicon konusunda haklısın belki ama bence genede DEFENDER kadar dayanıklı olduğunu sanmıyorum.
Bir şey olsa araca senin hallettiğin gibi çözemessin sorunu. Defenderin da bu özellği iyi.
Turbo nasıl arıza yaptı merak ettim, başına iş açar şimdi bu.
Aldığım motor zaten ikinci eldi biliyorsun abi, demekki değişim süresi gelmiş. Motoru taktığımda da ilk çalıştığı zamanlar beyaz duman atıyordu biz bu dumanı motor gelirken yan yatmış kafaya yağ almıştır diye yorumladık ama gelgörki tubo arızalıymış. Tamiri 400 tl ama ben 0 ını araştırıyorum bakalım o ne kadardır :S
Abi cj nin hakkını kim yiyebilir. On numara bir gezi oldu son dakikada batmak en keyiflisiydi
Göktuğ lastik konusunda uyarmak isterim seni kar performansı iyi değil. Özellikle dönüşlerde sıkıntı yapıyor. Yada tek taraflı kasislerde aracın yönü değişiyor.
Tamam turboyu anladık, anlattıkların mantıklı. Aksı nasıl kırdın bir de onu anlat bakalım.
Gene seni kaşıntı tuttu, yeni turbo falan, senin bu araç bizim Mustafa abinin aracı gibi olacak heralde (MKG). Araca yapılanlardan sonra kim değer biçebilir o araca bilinmez. Seninkide böyle bir şey oluyor.
Abi benin ön akslardan biri kaynaklıydı. Dün gece kar görmek için dağa çıktım biraz debelendim. Ama aracın performansını beğenmedim dönerken bir bakayım dedim bu arabanın nesi var çok anlarmış gibi kaputu açtım. ( benim henüz hava filitresi takılı değil) Turbo emişinin ucundaki boruya bez sarmıştık içeri toz almasın diye. Bir baktım okadar pislenmilşki hava alması mümkün değil . Çıkardım bezi aracın performansı %50 arttı dedim ya bu araba ne güzel kaçıyor böyle aracı durdurup lastik çeker gibi kalkış yaptım TAK aks gitti . Benim ki Mustafa beyin aracının lastiğine su dökemez
Abi benin ön akslardan biri kaynaklıydı. Dün gece kar görmek için dağa çıktım biraz debelendim. Ama aracın performansını beğenmedim dönerken bir bakayım dedim bu arabanın nesi var çok anlarmış gibi kaputu açtım. ( benim henüz hava filitresi takılı değil) Turbo emişinin ucundaki boruya bez sarmıştık içeri toz almasın diye. Bir baktım okadar pislenmilşki hava alması mümkün değil . Çıkardım bezi aracın performansı %50 arttı dedim ya bu araba ne güzel kaçıyor böyle aracı durdurup lastik çeker gibi kalkış yaptım TAK aks gitti . Benim ki Mustafa beyin aracının lastiğine su dökemez
Taha artık fotoğrafta koymuyorsun, ne durumda göremiyoruz ki. Biraz fotoğraf at da görelim. Bu arada jant için tekrar teşekkür ederim, dün taktırdım lastiği ve jantı, rengide uydu.