KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Fotograf koymuyorum çünkü hiçibirşey yapmadım (kafamı dinlemek dışında ). Rica ederim abi, dalyana da sözüm var onu da ilk fırsatta yollaycam.
Ugur ufak bir deneme yaptım, ısınmadan yeşil sahalara dalmıyim dedim sakatlanmayalım
taha geçmiş olsun. 02 ocak pazar kar gezisinde boş geniş alanda şımarırken benim araçta ön sağ kısa aksı kesti ;D mersin'de bulma ihtimalimiz zor derken tesadüf bir parçaçıda bulduk hemde keçesiyle birlikte orjinal ingiliz taktık
250 tl keçe, ingiliz aks ve işçilik dahil gitti, tamiri yapan usta hem aile dostumuz ve tanıdıktır ben ingiliz aks için 300 e yakın fiyat, yerli için 125 şeklinde fiyatlar almıştım. parçayı bulduğumuz yerde yıllar öncesinden alınıp tozlu tezgahlar arasında ürünün kalmış olması, mersinde kimsenin bu ürünü uzun zamandır sormaması alışveriş pazarlık şansımızı arttırdı.
250 tl keçe, ingiliz aks ve işçilik dahil gitti, tamiri yapan usta hem aile dostumuz ve tanıdıktır ben ingiliz aks için 300 e yakın fiyat, yerli için 125 şeklinde fiyatlar almıştım. parçayı bulduğumuz yerde yıllar öncesinden alınıp tozlu tezgahlar arasında ürünün kalmış olması, mersinde kimsenin bu ürünü uzun zamandır sormaması alışveriş pazarlık şansımızı arttırdı.