KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Serhat bende marmaristen bir arkadaş aynı zamanda gezenbilirden bu gün stepne ve bağlantı aparatını gönderdi,kaput üstü montajını yaptım hemen çok şık durdu.
Serhat bende marmaristen bir arkadaş aynı zamanda gezenbilirden bu gün stepne ve bağlantı aparatını gönderdi,kaput üstü montajını yaptım hemen çok şık durdu.
içten, dıştan? çek 3 5 resim de gçrelim ayların sonunda fiziken toparlanmış bir defender... bari öyle avutıym kendımı ;D ''istenilirse toplanıyormuş'' diye
Abi ben yollayacaktım sana, geciktim heralde. Benim lastikleri sattım bir kaportacıya oraya bıraktım 3-4 gün sonra jantları almaya gittim usta jantlarla beraber lastikleri köye çıkarmış 10 kere dedim getir de janları alalım bugün yarın oyaladı.
göktu' Alıntı:
abi son resimleri alsak ya?
nedir son durum?
içten, dıştan? çek 3 5 resim de gçrelim ayların sonunda fiziken toparlanmış bir defender... bari öyle avutıym kendımı ;D ''istenilirse toplanıyormuş'' diye
Göktuğ benim araç son koyduğum resimle aynı aşamada. Arabayı sanayiden aldım çektim arkadaşın mağazının önüne 1 hafta orada kaldı, sadece bir ara sanayiye getirip aksını ve turbosunu değiştim.