Bilgi için teşekkür ederim, ustanın öyle bir ahbablığı yok o ahbablığı gidip bizzat ben kuracağım gibi gözüküyor, ancak öncelikle birşeyden emin olmam yada tatmin olmam lazım.Elektrostatik boyanın çizilmezliği, güzel bir oto boyasından ne kadar daha dayanıklıdır ?
Uğur bağkur sanayinde ve büyük sanayide var elektrostatik boya yapanlar ben bir ara şaseyi onlarda boyatacaktım zahmetli bir işti şaseyi götür getir hemde fırına sığmama ihtimali yüksekti diye vazgeçtim. Komple şase,dingil,kolllar vs.. yi 150 tl ye boyayacaktı. Bir test yaptık boyadığı birşeye anahtar taktık orta kuvvette çizilmedi. Çok zorlayınca çiziliyor. Kısacası normal boyadan çok daha dayanıklı.
Uğur bağkur sanayinde ve büyük sanayide var elektrostatik boya yapanlar ben bir ara şaseyi onlarda boyatacaktım zahmetli bir işti şaseyi götür getir hemde fırına sığmama ihtimali yüksekti diye vazgeçtim. Komple şase,dingil,kolllar vs.. yi 150 tl ye boyayacaktı. Bir test yaptık boyadığı birşeye anahtar taktık orta kuvvette çizilmedi. Çok zorlayınca çiziliyor. Kısacası normal boyadan çok daha dayanıklı.
Bağkur sanayindeki yeri biliyorum hatta yarın tam olarak orda işim var gidince onlada görüşecem, boyayı statik yapmayı düşünüyorum.Ancak aklıma bir sorun takıldı boyaya daha sonradan müdahale gerekirse (rütuş yada bölgesel boyama gibi) yine statik olması zorunluluğu mu var ? yoksa normal oto boyasıyla müdahale edebilir miyiz ?
Tamponda sona yaklaştık tampon kısmı bitti boruların bükümleri kaldı, yarın da borularını bükebilirsek akşama doğru kaportacıda işim biter sonra boyaya.Ya da başlamışken port bagaj, arka tampon yan basamaklar filanda yaptırıp öle mi çıksam kaportacıdan kararsız kaldım
sen diz hızası kar olan bi yere gittiysen amerikancı olarak benim gitmemem olmaz off roada verdıgım araya ir son verip hemen programa dahil edeceğim tabi büyük amerikancı şenol ustayla birlikte
Rutuş yapabilirsin fakat bölgesel boyamada sırıtır diye düşünüyorum. Çizilirse en sağlamı 4 tane vida söküp yeniden boyatırsın . Tamponu nerede yaptırıyorsun ? Hasan resimdeki yer Haçkalıbaba. Uğur ile beraber gidin yolda kalırsanız ingilize bir telefon açın yeter
Rutuş yapabilirsin fakat bölgesel boyamada sırıtır diye düşünüyorum. Çizilirse en sağlamı 4 tane vida söküp yeniden boyatırsın . Tamponu nerede yaptırıyorsun ? Hasan resimdeki yer Haçkalıbaba. Uğur ile beraber gidin yolda kalırsanız ingilize bir telefon açın yeter
Ya adamla parada konuşmadık zaten deme öyle , ama yok adamın yaptığı iş içime sindi hakkı neyse veririm.On numara tampon yaptı herif ben hiç yapacağına inanmıyodum.
Arkadaşlar aracımı yükseltmek için +2 inç yay aldım fakat amortisör bulamıyorum. Kayalarda yok huma otodakiler pahalı. Nereden ve kaça bulabileceğim konusunda bir fikri olan var mı?