KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Göktuğ inan hiçbirşey bitmiyor. Her araziden sonra birşey değişiyorsun. 4-5 aydır her hafta sonu birşeyi kırıyor yda bozuyorum 2 aks, bir defransiyel kilidi,mazot deposu, cam otomatiği, mazot otomatiği, amortisör bunlardan bazıları.... Asıl iş arazide başlıyor yani
Bozulsun abi hiç sıkıntı yapmıyorum bu tamirler keyif veriyor. Ayrıca şunuda belirtmekte fayda görüyorum kırılan yada bozulan parçalar tamamen pilotaj hatasından offroad un acemisiyim
Bozulsun abi hiç sıkıntı yapmıyorum bu tamirler keyif veriyor. Ayrıca şunuda belirtmekte fayda görüyorum kırılan yada bozulan parçalar tamamen pilotaj hatasından offroad un acemisiyim
2011 model araçta, pilotaj hatası haricinde hiçbir parça kırılmaz
Ama Defender'da adamı fena gaza getiren bir araç ( Biraz ağır Defender reklamı oldu ama öyle )
allah kolaylık versin,şimdi mutlusundur umarım.en iyi ustalarla çalıştığım halde sıkıntısını iyi bilirim YAPANBİLİR ğüle güle kullan buda benim def. kısmetse yarın teslim alıyorum.[attachment=1]
Bu Trabzondaki defender "FVR 26" daha doğrusu ben öyle hitap ediyorum umarım sizce bi sakıncası yoktur...biraz bana da bulaştı defender hastalığı ondan plakalarıyla aklımda kalıyorlar Şu askerliği de çıkarsak aradan düşünüyoruz bi arkadaşımla aksilik olmazsa defenderlar artacak trabzonda...Saygılar...
sağ ol taha,sende cok emek harcamışsın güle güle kullan,
defender bu, 100 kere ölse yine dirilir valla bir isim düşünmedim ,ben ona kısaca bizim def diyorum