Merhaba arkadaşım,
Zoru başarmak gerçekten çok güzel seni ve tüm zoru başaranları kutluyorum.Benim DEFENDER için söylenmiş bir sözüm var merak edersen sitede bulabilirsin.Üzülme sakın kötü bir söz değil bulunca birkenara not edeceğinden eminim.
Defender'in çok güzel olacak güle güle kullan.Kal sağlıcakla.
Merhaba arkadaşım,
Zoru başarmak gerçekten çok güzel seni ve tüm zoru başaranları kutluyorum.Benim DEFENDER için söylenmiş bir sözüm var merak edersen sitede bulabilirsin.Üzülme sakın kötü bir söz değil bulunca birkenara not edeceğinden eminim.
Defender'in çok güzel olacak güle güle kullan.Kal sağlıcakla.
Dün siz sorunca tekrar sordum. Bir karışıklık olmuş ve benim parçayı yollamamış iki gün içinde yollayacakmış. Bir bakıma iyi de oldu sizin uyarılarınızı dikkate alarak yollatıyorum.
Dün siz sorunca tekrar sordum. Bir karışıklık olmuş ve benim parçayı yollamamış iki gün içinde yollayacakmış. Bir bakıma iyi de oldu sizin uyarılarınızı dikkate alarak yollatıyorum.
Her işte bir hayır vardır, göndermemesi her ne kadar can sıkıcı bir durum da olsa gönderme şeklini düzeltmeniz ve gümrüğe takılma riskini düşürmeniz vesilesiyle haıyrlı olmuş
Birkaç kişiye sordum çok rahatsız edici sesi yok dediler bence motor sesinin arasında kaynar gider . Bf goodrich ile arasında gittim geldim bende ama görüntü olarak ve arazi performansı olarak tercihimi stt yönünde kullandım. Bu arada BFG 235-85-16 fiyatıda araştırdım 250 tl haberiniz olsun.