Beyaz Defender 110 1990 Model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DR.ÖZHAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 180
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,024
Ynt: Beyaz Defender 110 1990 Model

araba kaçıyor el frenini çek abi kadran 2km/s gösteriyor abi her seferinde birileri ağzımızı sulandırıyo ama yalanıp duruyoruz. senden umutluyuz ama

Etiketler

huseyinyilmaz' Alıntı:
araba kaçıyor el frenini çek abi kadran 2km/s gösteriyor abi her seferinde birileri ağzımızı sulandırıyo ama yalanıp duruyoruz. senden umutluyuz ama

İnsallah bi sorun cıkmazda başladığınız iş bitiriz üretimede geceriz. zor iş ama gercekten.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=83141.0

üst link deki fikir nasıl?

;D çok başarılı işler oluyor tebrikler

BBOYTED' Alıntı:
kalıbı kaybetmeyelim banada lazım olabilir

kalıp duruyor epeydir başka işlerle uğraştım, yapıldıgında burdan fotoları eklerim.

meka2' Alıntı:
Çok güzel bir araç çocukluğumuzda TRT de safarileri bu araçlarla çok seyrettik.Hala çekici ,dayanıklı,güven veren bir araç.

güven ve aynı zamanda cok zekli bi arac.

zemin izalasyonunda içten kullnanılmak üzere tavsiyelere ihtiyacım var kendinden yapışkanlı yada kendim yapıştırabilecegim tarzda olabilr site içierisinde kullanan ve satışını yapan arkadaşlar varsa satın almak istiyorum iletişime gectiğim çoğu satıcı firma 40 m top halinde satıyorlar yaklasık 10 mm işimi görecek şimdiden teşekkur ederim.

klorr' Alıntı:
selam lar maşallah gerçekten çok güzel gidiyorsunuz aracınız çok güzel nazar değmesin takipteyimm

cok teşekkur ederim Ramazan bey.

Masallah nazar boncugunu unutmayin gule gule keyifli surusler