Barış bey tavan doşemesı halıfilex tarzı biseydi sarkmıştı asılp aldım uzerınden daha sonra kartonumsu malzemeyıde döşemeçide beraber söktük. sonrada pofıl atdırdım.
Benim tavan döşemesi de birkaç yerden sarkmış durumda. Kendim indireyim diye düşünüyorum ama dağıtmayayım diye yapmadım bu güne kadar. O nedenle sordum ;D
camların eterafındakı pılastık cercevelerin ust kısmında tutan metal sekmanlar var cıkarırken kırılabılıyor bide bagaj bolumundeki cecevelerı tutan saglı sollu 6 adet vıdayı ( alt kısımdakiler )söktukten sonra takmak sıkıntı oluyor icten sonumlu cünki, bagaj kısmın tamanen sokmden gevşeterek te tavanın arkadakı döşemesı alınabılıyor.
Güle güle kullan, sizekolaylıklar ve çevrenizdekilere sabırlar diliyorum.
(defender toplamadım fakat araba toplamayı az buçuk bilirim)
Kalın sağlıcakla.
Güle güle kullan, sizekolaylıklar ve çevrenizdekilere sabırlar diliyorum.
(defender toplamadım fakat araba toplamayı az buçuk bilirim)
Kalın sağlıcakla.
bikac fota daha göyüslügün ilk halı forum icerisinde konsul yada göyüsluk le ilgili farklı bölümleri inceledeım bi sonuca varamadım teyip ve ilave düğmelerilave edilecekti yeni konsulun fiyatı baya yüksekgeldı monyaj harıç. bide montajında sorun olcak dıye düşündum. ayrıca kendım söküp takmalıydım elimden gelenı ben imal edıp kullanmalıydım aslına, orjınal halinden cok uzaklaşmayarak tabiki bazı yerlerde yardım ihtiyacım oluacaktı.
orata konsulun yapım aşamaları ölcum yaparken cok foto cekemedım sactan kestırdiğim parca düğme yerlerinı lazerle (laver kaynafı diyorlar ) mılımetrık olarak kestırdım ilave cakmak ilave duğme yerlerı ayarlandı üzerine.