KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
orta konsulun özgün tasarım mı orjınajıne yakın mı olması konusunda kararsız kaldım gecen hafta bikac kalıp denemesı yaptım orjınaline en yakın kalıbı yapmaya calışıyorum. tam netleşmemiş hali.
Özkan kardeş artık benimde bir defenderim olursa konsolda senden ona göre .Güzel işler yapıyorsun allah kolaylık versin bu ara yoğunum hiç bu işlere bakamadım ama senin yaptıklarını görünce herşyi bırakıp bir defender almak geçiyor içimden vede senin yardımınla toplmak uzakta olsamda gönlüm seninle allah kolaylık versin.
Özkan kardeş artık benimde bir defenderim olursa konsolda senden ona göre .Güzel işler yapıyorsun allah kolaylık versin bu ara yoğunum hiç bu işlere bakamadım ama senin yaptıklarını görünce herşyi bırakıp bir defender almak geçiyor içimden vede senin yardımınla toplmak uzakta olsamda gönlüm seninle allah kolaylık versin.
iki üç ay önce oradaydım rize büyükköy, cayeli, ardeşen cok güzell yerlercok gezme fırsatım olmadı ama önumuzdekı sene gelesim var yine. benım karşı komşumda hemşinden firıncılar.