BF GOODRİCH LASTİK

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TurboFurkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,709

TurboFurkan

Angara
Arkadaslar mrb bf goodrich at marka lastık alacam nıssan rally raid model pıck up aracım war sızce ne ebatta ve nereden alamalıyım yardımcı olursanız cok sevınırım saygılarr...Ve bu offroad ısınde cok yenıyım

Etiketler

Ynt: BF GOODRİCH LASTİK

Ankara'da iseniz Ustaoğlu otomotivden alabilirsiniz

mrb bende 265*70*16 bf goodrich at lastık var, aracımı sattım kullanmıyorum %70 oranında çok güzel lastikler, düşünürsen görüşebiliriz.

ismailakman' Alıntı:
mrb bende 265*70*16 bf goodrich at lastık var, aracımı sattım kullanmıyorum %70 oranında çok güzel lastikler, düşünürsen görüşebiliriz.

İsmail bey lastiklerinizin durumunu gösterir fotoğraf, imal tarihi, fiyatı gibi bilgiler verirseniz, Ankara' dan almayı düşünüyorum.

savasdaghan' Alıntı:
İsmail bey lastiklerinizin durumunu gösterir fotoğraf, imal tarihi, fiyatı gibi bilgiler verirseniz, Ankara' dan almayı düşünüyorum.
son fiyatı 500 tl, %70 kullalınır durumda,imal tarihini bilmiyorum ama, birkaç güne fotoğrafları atarım. saygılar.

5 adet, aracımda kullandığım 3 aylık 265*75*16 ebatlı lastikleri (BF goodrich A/T) stepne sıfır.
büyük geldiği için değiştirmek istiyorum, ilgilenirseniz 5 adedini 1750 tl ye veririm.
saygılar.

sıfır almak istersenizde Oltay otomotivden alabilirsiniz.
Olcay bey ilgili bir arkadaş. sitede sayfası var.