Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ÇAĞDAŞ BAĞDATLI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,397

Etiketler
defender

Ynt: Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin

Motor Rektefe oldu ve toplanıyor. Pistonlara ve blokda tadilatlar yapıldı pompa ve enjektörlerde elden geçti.
Bu arada Kapakda NİSMO
Hasan ustam Landın üstünden çıkan motoruna yaptığı ayarlarla standart motora 130 km hıza çıkabiliyordu.(araç aldığım zaman 90 km hız yapmıyordu ).

Ellerinize sağlık, ilerleme süper görünüyor.. Takipteyim.

İlerleme yavaş yavaş devam ediyorr motor kulakları 6 mm st 37 sac kullandım. CNC Frezede 12 mm uçla plakayı merkezli bi şekilde 40 mm oydum. kaynak işlemi bittikden sonra epoxi boya ile kat kat boyadım ve üstünede kauçuk pütür sıktım. Turbo manifoldunun geldiği yerede ısı geçirmez plakalar yerleştirdik. Manifold`dan çıkacak olan ısıyı kabine ve fren merkezine ulaşmasını engelledik.
motoru tekrardan yerine takdık ve bundan sonra önümüze çıkacak olan olumsuzlukları en iyi şekilde giderip arabayı çalıştırmayı düşünüyoruz inşallah.

Selam süper bir işe başlamışınız kolay gelsin
bd30 a turbo sürekli düşündüğüm bir olaydı birkaç sorum olacak
turboyu orijinal mi yoksa uyan bir modelmi kullandınız
intercooler kullanacakmısınız gömlek ve pistonları turboya uygun olanı ile değiştirdinizmi
soru yağmuruna tuttum ama böyle bir iş görüp sormamak olmaz ustanız işini bilen biri belli orijinal motora 130 km hız pek duyduğumuz bir şey değil
size tekrar kolay gelsin başarılar