Ynt: Bim Bam Bom ! Çok Şükür Dostlar Benim de Artık Defender'ım Var
her nekadar cj ci olsakda 2 pilanda düşünecegim tek araç LR
gerçekden güzel bi tercih yapmıssınız kazasız belasız bol çamurlu günlerde gazlamanız dilegiyle
Hüseyin Abinin dükkanına ben de çok uğradım ) Çok meşguldü o yüzden alternatifleri değerlendirdim..İngiliz Kemal'in İstanbulda tek geçtiği bir ustadır Hüseyin Abimiz..Haftasonu yanına uğramayı düşünüyorum zaten ..
;D ;D ;D ;D Karadeniz turu benim çok zamandır hayalini kurduğum bir gezi..Arkadaşlarımın neredeyse tamamı o kültürden ..Ben İlkokul 4 ve 5. sınıfta şivem o yöreye kayacak kadar içinde olduğum bir kültür ..Çok büyük maddi olanaklarla başlayamadım bu Defender işine..Bir excel tablosunda aylara bölünmüş harcamalarla Abbas'ı istediğim şekle getirmeyi düşünüyorum..Bülent ( febülent ) konuyu ilk açtığından beri heyecanla takip ediyorum zaten gelişmeleri..Fakat uzun soluklu bir gezi için Abbas'ın çok eksiği var..Abbas'ı yetiştirebilirsem zaten teklife bile gerek kalmadan konvoyda yerimi alacağım..En azından Sinop'a kadar gelmek isterim..
Valla inşallah hallederim...Düşün onlarca ihtiyacı halledicem üstüne bir de kamp malzemelerini tamamlayıp seyahat için gerekli maddi olanakları toparlayacağım ;D ;D Çok çalışmam lazım çoook...