Ynt: Bim Bam Bom ! Çok Şükür Dostlar Benim de Artık Defender'ım Var
kankacım ben bu lastigi navaramda kullandım 265,70,17 ebatında cok iyi bi lastik kullanalım bence de başka lastiklere baktım mesela maxxıs mudzilla diyebi lastik var hatta MA8080 diye gecer tanesine 600 küsür diyolardı yuh dedim ,,,cooper stt 300 veya 320 li bişeyler olması lazım
235 ten daha geniş duruyor demek ki deseninden. Goodyear wrangler yeni bir desen çıkarmış eski wranglerden çok daha sessiz,çamur ve kar performansın da iyi olduğunu söylüyor kullanan bir arkadaş. Şiddetle tavsiye ediyor lastik almamış olsaydım değerlendirirdim. Göktuğ ve Duran sizde değerlendirin bence.
tahaozak' Alıntı:
235 ten daha geniş duruyor demek ki deseninden. Goodyear wrangler yeni bir desen çıkarmış eski wranglerden çok daha sessiz,çamur ve kar performansın da iyi olduğunu söylüyor kullanan bir arkadaş. Şiddetle tavsiye ediyor lastik almamış olsaydım değerlendirirdim. Göktuğ ve Duran sizde değerlendirin bence.
Lastik konusundan çok iyi anlamam. Okuduklarımdan anladığım kadarıyla en iyi performans 235-85-16 dan alınıyor. Daha tecrübeli arkadaşlar gerekli açıklamayı yapar diye düşünüyorum.
Lastiklerimden gayet memnunum.. 2500 Düz Dizel bir defender için optimal ölçüler 235*85*16 'dır..Araç bu motorla daha büyük ölçüleri döndürmez..Eğer lastik alacaksanız mümkünse bu ölçülerde olsun..
Sana bahsettiğim tubular tampon ve sis farı değişikliklerine başlayacaktım ama LR Buluşması için Bolu'ya gitmek istiyorum..Bu da bayağı bi masraf olacak..Gerçi Hella FF50'leri aldım..Bu hafta taktırım ama başka bişey yapamayacağım galiba bu yıl ;D