Bir Çocuk, Bir Kitap

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,035

SEVAL

www.sevalduban.com
Web
www.sevalduban.com
[attachment=1]

TNT Ekspres’in 10 yıldır büyük önem vererek sürdürdüğü ve Türkiye’nin en uzun soluklu sosyal sorumluluk projelerinden biri olan "TNT Ekspres Bilgi ve Kültür Taşıyor" kitap toplama kampanyası bu sene 11. kez düzenleniyor. TNT Ekspres’in Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Zeytinburnu Şubesi ile birlikte her yıl Mart ayında Kütüphaneler Haftası ile başlayıp, Eylül ayında İlköğretim Haftası’na kadar devam eden kampanya bu sene de aynı tarihler arasında gerçekleşecek. Kampanyada toplanan kitap sayısının her yıl kendi rekorunu kırmasıyla ortaya sevindirici sonuçlar çıkıyor. Kampanyanın 10. yılında 27 bin kişi ve kurum tarafından bağışlanan 3 milyon 850 bin kitap, 1863 okula ulaştırıldı. TNT ulaştırma ağının yanısıra 350 gönüllü çalışanıyla da kampanyaya destek verdi. Kampanya kapsamında ihtiyaç duyulan kitaplar: Milli Eğitim Bakanlığı’nın öngördüğü yayınlar ile gençlik klasikleri, ansiklopediler, çocuk klasikleri, dünya klasikleri, üniversite ve Anadolu Liseleri hazırlık kitapları, çocuk hikayeleri, psikoloji kitapları, çocuk romanları ve öğretmen eğitim kitapları

Etiketler
Ynt: Bir Çocuk, Bir Kitap

Oğlum Ahmet liseyi bitirdi.Eşim Matematik öğretmeni emekliliği yaklaştı,birikmiş kitapları var. Ben geldim 62 yaşındayım;gençlere vermek istediğim,istediğimiz kitaplar var.Eğer ne kadar olabileceğini tam bilemediğim kitapları isterseniz haber ettiğinizde hemen toparlayabiliriz.
Başarı ve sağlık dileklerimizle.12.09.2010
Bahtiyar Baysan

sanırım kampanya bitmiş
acaba böyle güvenilir başka bir kampanya varmıdır? elimde ciddi miktarda ösys'e hazırlık için kitap var. çoğu yeni. elimizden geldiğince çözdüğümüz soruları sildik. Tabi silgi çöpüne isyan gelince bıraktık bunları bağışlamak istiyoruz. önerlere açığız yeterki kullanacak birilerinin eline ulaşsın. bir depoda veya kütüphaneye süs olmasın... (böyle şeyler başımıza geldi)

Merhaba,
Kemal Bey ile görüşün isterseniz. Onun öğrencilerinin ihtiyacı var kitaba.
0505 800 20 20

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62672.0

Seval hanım ben hacer demir sizinle tanışmıştık ben yıllar önce hürriyet gazetesinin verdigi kuponları biriktirip ansiklopedi almıştım şimdi onları vermek istiyorum bana yardımcı olurmusunuz telefonum 05324141739 mahmut demir teşekkür ederim

Merhaba Hacer Hanım,
Konuya ilginize çok teşekkür ederim.
Aşağıdaki link' te Volkan kardeşimizin kitap talebi var.
Adresini de yazmış.
Ona gönderebilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=3674.80