o ilk marş ceanim ;D ;D ECU bağlantıları tamammı kontağa basınca benzin pompası devreye giriyormu, ECU ateşleme komutları gönderiyormu diye deniyoruz, şimdi uyduruktan iki eksoz var uçları açık Akışmetre falan bağlandı, basbayağı motor gibi çalışıyor, su motoru gibi değil ;D ;D
Yükseltme işlemleri ve Denge amortisörlü A kolunun yükseltmeye göre pozisyonun düzeltilmesi.
...
Denge amortisörlü Arka A kolu yapılan yükseltmeye (ki yaklaşık 5 inch gibi bir yükseltme yapıldı) uyum sağlamadı, bunu düzeltmek için A kolunun altına ayarlı (daha az veya daha çok yükseltmeye göre ayarı ileri geri / yukarı aşağı değiştirilebiliyor) bir parça imal ettik , A kolunun ve amortisörün normal çalışma aralığına gelmesini sağladık.
Valla bu işte sabır hakketten çok önemli. Şu parçayı görünce duygulandım şimdi. ;D ,
Parça deyip geçmemek lazım bu Parça için Tam 3 gün bekledik, Salı Günü Tornacıya götürdük ancak Cuma günü alabildik. Hele Bir de hatalı yapsaydı o hataları düzeltmek içinde 1 hafta daha beklemek gerekecekti.
Allahtan Tornacının da kafa basıyordu Yavuz abinin anlatmak istediklerini anlayabildi. Tabi erken teslim(!) etmesinde Yavuz abinin adamla olan hukuku da önemliydi, bir de tanıdık olmasaydı işimiz vardı... Ne zor günlerdi
Daha böyle ne parçalar var... Her parça ayrı bir macera ;D ;D ;D , Bu parçayı görünce yazmadan edemedim ;D
Adnan abi bu arada yüz yüze tanışmadık ama projenin hemen hemen her konuşmasında isminiz geçmiştir. ,
Yardımlarınız ve ilginiz içinde ben de size ve Huma Oto'ya bu vesileyle de çok teşekkür ederim.
..................................
.
.
Yavuz, elindeki foto ve videolar ile bu re-build'i LR'ye göndersene, en azından profesyonel bir prodüksiyon için sponsor olsunlar da Discovery Channel'a veya BBC'ye versinler Top Gear'da yayınlasınlar. Adnan abi aracı olur belki. Benden bir fikir, ortaya koydum
yok yok kaçmadı ), fikir süper, muhtemelen haftaya Britpart'tan üst düzey yöneticiler gelecek, onlara bu fikri açaçağım, Mart başı da Bearmach burada olacak, onlarla da görüşürüm mutlaka.
yok yok kaçmadı ), fikir süper, muhtemelen haftaya Britpart'tan üst düzey yöneticiler gelecek, onlara bu fikri açaçağım, Mart başı da Bearmach burada olacak, onlarla da görüşürüm mutlaka.
yok yok kaçmadı ), fikir süper, muhtemelen haftaya Britpart'tan üst düzey yöneticiler gelecek, onlara bu fikri açaçağım, Mart başı da Bearmach burada olacak, onlarla da görüşürüm mutlaka.
Yavuz abi ilk günden beri Ferhatın orda arabayı yakından izliyordum 8)
Hatta benim landı sattıktan sonra dahada sevmeye başladım ;D
Artık burdan takip eder son günü öğreniriz, şimdikden hayırlı olsun
Yavuz bey maaşallah aracınız çok güzel oluyor bizde askeri fabrikada komple söküp dağıtıp sonrada sıfır parçalarla topluyoruz yeni bir araç çıkarıyoruz ama sizinki ustalık gerektiren bir iş biz eskiyi söküp yenisini takıyoruz sizse eskiyi söküp daha güzel bir şekle getiriyorsunuz bu arada son gelen sıfır araçların göğüs modeli daha şık duruyor bakmanızı tavsiye ederim.