Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 706
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 208,988
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

ben anlamam ecu mecu Sende seyrettiğim bi v8 gibi olmazsa valla yazarım buralara

Etiketler

Valla bu işte sabır hakketten çok önemli. Şu parçayı görünce duygulandım şimdi. ;D ,

Parça deyip geçmemek lazım bu Parça için Tam 3 gün bekledik, Salı Günü Tornacıya götürdük ancak Cuma günü alabildik. Hele Bir de hatalı yapsaydı o hataları düzeltmek içinde 1 hafta daha beklemek gerekecekti.

Allahtan Tornacının da kafa basıyordu Yavuz abinin anlatmak istediklerini anlayabildi. Tabi erken teslim(!) etmesinde Yavuz abinin adamla olan hukuku da önemliydi, bir de tanıdık olmasaydı işimiz vardı... Ne zor günlerdi

Daha böyle ne parçalar var... Her parça ayrı bir macera ;D ;D ;D , Bu parçayı görünce yazmadan edemedim ;D

Sizinki araç toplamak değil zaten, bir araç üretmek oldu... Land Lover'ın yeni bir modeli ortaya çıkıyor

yavuz-çelikel' Alıntı:
Sesi Ankara'dan isteriz ;D ;D ;D ;D
bana yetmedi

;D ;D ;D Az kaldı Az vericez sesini , Sendeki canavar kadar çıkmaz ama bizden ses ;D

Araya Reklam gireyim biraz mola veriyorum şimdilik.

hyavuz2000' Alıntı:
Adnan abi bu arada yüz yüze tanışmadık ama projenin hemen hemen her konuşmasında isminiz geçmiştir. ,
Yardımlarınız ve ilginiz içinde ben de size ve Huma Oto'ya bu vesileyle de çok teşekkür ederim.

Hakan, biz teşekkür ederiz, şımartmayın lütfen ).

Adnan Çetinel' Alıntı:
Hakan, biz teşekkür ederiz, şımartmayın lütfen ).

Adnancım gözünden kaçmıştır diye hatırlatayım dedim ;D ;D ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Adnancım gözünden kaçmıştır diye hatırlatayım dedim ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yok yok kaçmadı ), fikir süper, muhtemelen haftaya Britpart'tan üst düzey yöneticiler gelecek, onlara bu fikri açaçağım, Mart başı da Bearmach burada olacak, onlarla da görüşürüm mutlaka.

Adnan Çetinel' Alıntı:
yok yok kaçmadı ), fikir süper, muhtemelen haftaya Britpart'tan üst düzey yöneticiler gelecek, onlara bu fikri açaçağım, Mart başı da Bearmach burada olacak, onlarla da görüşürüm mutlaka.

Gelirken elleri boş gelmiyorlar di mi? ;D

Adnan Çetinel' Alıntı:

vay be ;D ;D ;D ne diyeceğimi bilemedim , ben şaka yapmıştım ama hoşuma gitti ;D

Yavuz abi ilk günden beri Ferhatın orda arabayı yakından izliyordum 8)
Hatta benim landı sattıktan sonra dahada sevmeye başladım ;D
Artık burdan takip eder son günü öğreniriz, şimdikden hayırlı olsun

Hakikaten yeniden doğuş izliyoruz, kolay gelsin...

Yavuz bey maaşallah aracınız çok güzel oluyor bizde askeri fabrikada komple söküp dağıtıp sonrada sıfır parçalarla topluyoruz yeni bir araç çıkarıyoruz ama sizinki ustalık gerektiren bir iş biz eskiyi söküp yenisini takıyoruz sizse eskiyi söküp daha güzel bir şekle getiriyorsunuz bu arada son gelen sıfır araçların göğüs modeli daha şık duruyor bakmanızı tavsiye ederim.