yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 19 May 2010 #401 Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor discovery-V8' Alıntı: Bildiğin traktörün arka lastiği gibi Altuğ sadece deseni daha masum Genişletmek için tıkla ... Hız limiti 30kmh ama
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor discovery-V8' Alıntı: Bildiğin traktörün arka lastiği gibi Altuğ sadece deseni daha masum Genişletmek için tıkla ... Hız limiti 30kmh ama
bahcivankurt Kamp III Mesajlar 533 Tepkime Puanı 1 Yer balıkesir 19 May 2010 #402 Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor yunus bey bunu verelim hız limiti 80 km ama şöyle aracın yerden bir metre havalandığını görmeniz gerekli panzer lastiği ;D ;D ;D
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor yunus bey bunu verelim hız limiti 80 km ama şöyle aracın yerden bir metre havalandığını görmeniz gerekli panzer lastiği ;D ;D ;D
bahcivankurt Kamp III Mesajlar 533 Tepkime Puanı 1 Yer balıkesir 19 May 2010 #403 Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor bu da olabilir
altug onaran . Mesajlar 764 Tepkime Puanı 8 Yer Bolu 19 May 2010 #404 Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor bahcivankurt' Alıntı: yunus bey bunu verelim hız limiti 80 km panzer lastiği ama aracı şöyle yerden bir metre kaldırmak gerekli ama ;D ;D Genişletmek için tıkla ... o zaman yavuz abinin araçlarda sorun yok rahatlıkla sığar ;D ;D ;D
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor bahcivankurt' Alıntı: yunus bey bunu verelim hız limiti 80 km panzer lastiği ama aracı şöyle yerden bir metre kaldırmak gerekli ama ;D ;D Genişletmek için tıkla ... o zaman yavuz abinin araçlarda sorun yok rahatlıkla sığar ;D ;D ;D
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 19 May 2010 #405 Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor bahcivankurt' Alıntı: yunus bey bunu verelim hız limiti 80 km ama şöyle aracın yerden bir metre havalandığını görmeniz gerekli panzer lastiği ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Özay bey 16" jantı varsa alayım
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor bahcivankurt' Alıntı: yunus bey bunu verelim hız limiti 80 km ama şöyle aracın yerden bir metre havalandığını görmeniz gerekli panzer lastiği ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Özay bey 16" jantı varsa alayım
bahcivankurt Kamp III Mesajlar 533 Tepkime Puanı 1 Yer balıkesir 19 May 2010 #406 Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor ben satmıyorum ama link bu http://www.petlas.com.tr/page.php?ID=1170
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor ben satmıyorum ama link bu http://www.petlas.com.tr/page.php?ID=1170
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 19 May 2010 #407 Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor bahcivankurt' Alıntı: ben satmıyorum ama link bu http://www.petlas.com.tr/page.php?ID=1170 Genişletmek için tıkla ... Ordan bakmıştım zate ve aracımı 1 m yükseltmeme gerek yok 18 jant uydurabilsem sadece 2" yükseltme ile defendere uyduyrabilim neyse Yavuz abinin garajını iyice kirlettik başka taraflarda devam ederiz
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor bahcivankurt' Alıntı: ben satmıyorum ama link bu http://www.petlas.com.tr/page.php?ID=1170 Genişletmek için tıkla ... Ordan bakmıştım zate ve aracımı 1 m yükseltmeme gerek yok 18 jant uydurabilsem sadece 2" yükseltme ile defendere uyduyrabilim neyse Yavuz abinin garajını iyice kirlettik başka taraflarda devam ederiz
bahcivankurt Kamp III Mesajlar 533 Tepkime Puanı 1 Yer balıkesir 19 May 2010 #408 Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor yavuz beyin anlayışlı olacağını düşünerek konuyu uzattık galiba.neyse iyi geceler
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor yavuz beyin anlayışlı olacağını düşünerek konuyu uzattık galiba.neyse iyi geceler
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 19 May 2010 #409 Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor Son fotolar artık iyice sona yaklaştık.
ForTuNe Ana Kamp Mesajlar 40 Tepkime Puanı 0 Yer Bursa 14 Haz 2010 #410 Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor biz bu aracı göremeyeceğiz galiba inş. Torunlarımız görür Bu ne titizliktir
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor biz bu aracı göremeyeceğiz galiba inş. Torunlarımız görür Bu ne titizliktir
hyavuz2000 Kamp I Mesajlar 140 Tepkime Puanı 0 14 Haz 2010 #411 Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor ForTuNe' Alıntı: biz bu aracı göremeyeceğiz galiba inş. Torunlarımız görür Bu ne titizliktir Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler, Ay sonunda yollarda olucak inşallah.
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor ForTuNe' Alıntı: biz bu aracı göremeyeceğiz galiba inş. Torunlarımız görür Bu ne titizliktir Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler, Ay sonunda yollarda olucak inşallah.
nkurtkaya One life, live it! Mesajlar 2,854 Tepkime Puanı 113 14 Haz 2010 #412 Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor hyavuz2000' Alıntı: Teşekkürler, Ay sonunda yollarda olucak inşallah. Genişletmek için tıkla ... Yollarda mı??? Hakan, Bu canavarı "yol"da kullanmak için yapmadın sanırım ;D ;D ;D
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor hyavuz2000' Alıntı: Teşekkürler, Ay sonunda yollarda olucak inşallah. Genişletmek için tıkla ... Yollarda mı??? Hakan, Bu canavarı "yol"da kullanmak için yapmadın sanırım ;D ;D ;D
sinaa Kamp II Mesajlar 437 Tepkime Puanı 1 Yer Istanbul Web 99x.deviantart.com 15 Haz 2010 #413 Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor zevkle izliyorum gercekten, hayallerimde boyle bir toplama isi var benim de. bitmisini de gormek icin sabirsizlaniyorum acikcasi
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor zevkle izliyorum gercekten, hayallerimde boyle bir toplama isi var benim de. bitmisini de gormek icin sabirsizlaniyorum acikcasi
hyavuz2000 Kamp I Mesajlar 140 Tepkime Puanı 0 15 Haz 2010 #414 Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor nkurtkaya' Alıntı: Yollarda mı??? Hakan, Bu canavarı "yol"da kullanmak için yapmadın sanırım ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Merak ediyordum ilk YOLDA ya tepki kimden gelicek diye. ;D ;D ;D Sadece test amaçlı yolda olacak, Japonlara nispet olsun , sonra dere tepe gezicez..
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor nkurtkaya' Alıntı: Yollarda mı??? Hakan, Bu canavarı "yol"da kullanmak için yapmadın sanırım ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Merak ediyordum ilk YOLDA ya tepki kimden gelicek diye. ;D ;D ;D Sadece test amaçlı yolda olacak, Japonlara nispet olsun , sonra dere tepe gezicez..
veteran Kemaliye Sevdalısı Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer istanbul Web www.cankurtarangida.com 15 Haz 2010 #415 Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor özellikle önden görünüşü çok güzel...
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 25 Haz 2010 #416 Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor Biraz daha devam edelim, Edelbrock kitimiz geldi.