gelirde ARTHUR ile OFENDER i görmeden KIRAT geri dönermi abi bide MKG var tabi daha bir çok kişi var olmadı kürşat abi bir organizasyon düzenler onun aracı batırıp KIRAT ile çeker OFENDER ile sürükleriz biraz hehehehee ;D ;D
Offender, uzunca bir süre göremeyeceğiz, cuma günü Türkiye turuna çıkıyor, ankaraya bidaha zor gelir, son durak mersin taşucu, oradan KKTC ye geçecek seneye yazın geri gelecek çok özleyeceğim açıkcası, seyretmek bile bana zevk veriyordu.
Emeği geçen herkese çok teşekkürler..Derslik bir çalışma oldu..Tevazu göstermeye gerek yok Defender modifiyesinde çıtayı artık bu araç belirliyor..Ellerinize sağlık..
Ukalalık olarak algılamazsan bu kadar ince çalışmaya kelime anlamı bakımından " Offender " ismi uymamış gibi ...Tabi bu nacizane fikrim
Bence biz bu yakışıklıya " Goliath " falan diyelim..
Sağoların Cenk ama 1,5 cyıl beklemeye bir daha sabredebileceğimi sanmıyorum, birde bukadar bekleyince ve özenince insanın böyle bir aracı değil araziye tozlu yola sokası gelmiyor Sırf bu yüzden arthur a alt takım haricinde bir değişiklik yapmayı düşünmüyoruz hiç değilse korkmadan araziye sokacak bir Defenderimiz olsun
Offender, uzunca bir süre göremeyeceğiz, cuma günü Türkiye turuna çıkıyor, ankaraya bidaha zor gelir, son durak mersin taşucu, oradan KKTC ye geçecek seneye yazın geri gelecek çok özleyeceğim açıkcası, seyretmek bile bana zevk veriyordu.
en guzel gunlerınızde kullanmanızı dılerım kazasız belasız cezasız bır sekılde ben kktc de egıtım alıyorum hayranlıkla bır land rover ın yenıden dogusunu ızledım burda ustaya ıhtıyacınız olursa gonyelıde sema damdelene gıdebılırsınız kendısı uzun suredır land roverlerı en ıyı toplayanlardan dıyebılırım eger benım elımden bısı gelırse omergomleksiz@mynet.com dan bana ulasabılırsınız ıyı yolculuklar...
en guzel gunlerınızde kullanmanızı dılerım kazasız belasız cezasız bır sekılde ben kktc de egıtım alıyorum hayranlıkla bır land rover ın yenıden dogusunu ızledım burda ustaya ıhtıyacınız olursa gonyelıde sema damdelene gıdebılırsınız kendısı uzun suredır land roverlerı en ıyı toplayanlardan dıyebılırım eger benım elımden bısı gelırse omergomleksiz@mynet.com dan bana ulasabılırsınız ıyı yolculuklar...