Yavuz Üstad cidden çok güzel duruyor ve çok zorlu bir operasyon olarak görüyorum burdan biraz deli de olsam böyle bir projeye girerken bir kaç kez düşünürüm çünki sanayinin ne bela bir yer olduğunu hiç bir zaman unutmadım. Ama şu da yadsınamaz bir gerçekki proje bitip de karşısına geçtiğinizde işte budur diyorsunuz o haz herşeye değiyor. Kolay gelsin eğer yardımıma ihtiyaç duyarsanız seve seve tulumları giyip gelirim az biraz da elim anahtar tutar nasılsa
Sağolasın Önder, baştan hedefi koyup planları ona göre yaptık, hiç bir işi ikinci defa yapmamak için en baştan en sağlam şekilde inşa ettik, çok titiz (haddinden fazla titiz) çalıştık, çok emek harcadık ama değecek.
Sıra geldi yürüen takımın montajına, Söküm aşamasında çıkan her vida, her somun, her cıvata, önce yıkandı, ayrıştırıldı, sayıldı ve etiketlendi (Tam deli işi) ;D ;D
Bu sadece o aşamadan bir kesit, onlarcası var bunların. ;D ;D
Bu cıvata ,somun, pul vb. herbirinin galvanizlizi arandı, bulunabilenler alındı bulunamayanların sağlam olanları galvanizlendi, bozuk olanlar siparişle getirtilip galvanizlendi. Öyle az buz değil yarım çuval ;D ;D
Montaj aşamsından bazı kesitler, çok fazla foto var sadece detaylara dikkatinizi çekeyim , galvaniz olmayan cıvata en ufak eski bir parça yok herşey orjinal veya modiyeli markalı parçalar.
sanırım birgün bende bir defender topliycam ama bu işi kendi evimde bir garaj kurduğumda , montajını kendim yapacak ekipman ve bilgiye sahip olduğumda kendim yapıcam. Bu fotograflar direk bunu hayal ettirdi
Yavuz bey, sabrınızı, sarfettiğiniz emeğinizi ve zevkinizi takdir etmemek mümkün değil. Bu yaptığınız sanatın sonunda ortaya çıkacak aracı şimdiden görür gibiyim. Size çok yakışacağından emin olduğum sanat eserinizi her zaman keyifle kullanmanızı dilerim.