Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 706
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 210,105
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Önce parça parça , araç bu renge boyandı, sonra sondefa montajını yaptık, ve büyük gün geldi fırına götürdük.

Boyacı kafayı tamamen yedi ,fırında sıra beklerken bile hala zımpara yapıyordu ;D ;D

Etiketler

Boya bitti sonunda herkes derin bir nefes aldı, başlangıçta 6 kilo boya yeter diyorlardı içide dışı gibi boyanınca sarfiyat yaklaşık 15 kutuya çıktı, Sonradan oturak sacı ve tünelde yapılan tadilatlar la 2 kutu daha ekleme oldu, toplam 17 kilo boya 20 kutu pütür ve daha hatırlayamadığım bir sürü malzeme kullanıldı.

bu fotoğrafı çok beğeniyorum sanki önündeki aracı yiyecekmiş gibi duruyor ;D

[attachment=1]

altug onaran' Alıntı:
bu fotoğrafı çok beğeniyorum sanki önündeki aracı yiyecekmiş gibi duruyor ;D

Altuğ valla benim de en sevdiğim fotolardan biri. Ne zaman koyacak diye merak ediyordum ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Boya fotoları ... (Bunlar son daha fazla bunaltmayayım kimseyi ;D )

ne bunaltmak mı ;D

abi hızını almışken tutmayalım

ne kadar zamandır diskonun hikayesini bekliyorduk bu bizim için süpriz oldu (ben bu başlığı 1-2 sene sonra bekliyordum ;D ;D ;D )

altug onaran' Alıntı:
ne bunaltmak mı ;D

abi hızını almışken tutmayalım

ne kadar zamandır diskonun hikayesini bekliyorduk bu bizim için süpriz oldu (ben bu başlığı 1-2 sene sonra bekliyordum ;D ;D ;D )

tamam biraz daha devam edeyim ozaman , ama başka boya fotosu koymamayım, hatırladıkça midem kalktı ;D ;D Ama sonucu istediğimiz gibi oldumu , bence oldu.

discovery-V8' Alıntı:
tamam biraz daha devam edeyim ozaman , ama başka boya fotosu koymamayım, hatırladıkça midem kalktı ;D ;D Ama sonucu istediğimiz gibi oldumu , bence oldu.

Oldu Oldu. ;D ;D ben çok beğendim.. Aslında Renk Flashla çekilen fotolarda beyaz gibi gözüküyor ama Gerçek Rengi Kirli beyaz.
Fırında beklerkenki Porche u yiyecek gibi olan fotodaki daha gerçekci ;D ;D ;D

hyavuz2000' Alıntı:
Oldu Oldu. ;D ;D ben çok beğendim.. Aslında Renk Flashla çekilen fotolarda beyaz gibi gözüküyor ama Gerçek Rengi Kirli beyaz.
Fırında beklerkenki Porche u yiyecek gibi olan fotodaki daha gerçekci ;D ;D ;D

evet o foto çok güzel ;D

Sen beğendiysen sorun yok zaten, biraz bu renk konusunda baskı yaptım ama kusura bakma artık, bence iyi oldu

Defendere en çok yakışan renklerden biri. Gayet güzel olmuş

discovery-V8' Alıntı:
evet o foto çok güzel ;D

Sen beğendiysen sorun yok zaten, biraz bu renk konusunda baskı yaptım ama kusura bakma artık, bence iyi oldu

Yok yok süper seçim teşekkür ederim. ;D ;D ;D ,

İlk başta Açılış metnindeki KURŞUNİ renk te yapacaktık. Fakat sonradan o rengin Uygun olmayacağı kararına vardık.

Diğeri 4 renk ise: Kraliçe Yeşili ;D , Çöl Sarısı, Kirli Beyaz ve Koyu Gri tonu bir renk arasından seçim yapmak gerekti.

Hepsi çok güzeldi ama bu renk bence çok yakıştı. Teşekkür ederim. ;D ;D ;D

En baştan 38 inch lastikle yürütmeyi kafaya koymuştuk, araçlardan biri üzerinde ilk denemeler.

hakan abi zaten bu saatten sonra renk değişirse boyacı kesin intihar eder ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Sağol hocam, senin çilekeşte buna benzer bir renk galiba :

Evet çilekeşin rengide buna benziyor. Zaten benim iki tercihim vardı biri bu sizin seçtiğiniz renk ikinciside yeşil (904 tonga green)