O lastikleri sığdırabilmek için yapılacak yükseltme sonrası takılacak 6 derece daha fazla eğimli ön ve arka taşıyıcı kollar, QT markalı, orjinallarine göre çok daha hafif ve daha dayanıklı, Yükseltme kitiyle gelen tuffback amortisörler, İngiltereden ithal edildi, Hüma otoya ve Koray a yardımlarından dolayı Teşekkürler.
Hocam Tonga green galiba Şu Koyu GRI dedğim renge benziyordu, Birde Kraliçe yeşili vardı onuda sevtap abla önermişti. Hepsi çok güzeldi.
Bu arada seçim yelpazesini daraltarak Renk seçimide de katkıları olan 7/24 ekibine de teşekkür ederim. ;D
;D, Bencede tövbe etmiştir bir daha DEFender boyamaz kesin... ;D ;D ;D
Hocam Tonga green galiba Şu Koyu GRI dedğim renge benziyordu, Birde Kraliçe yeşili vardı onuda sevtap abla önermişti. Hepsi çok güzeldi.
Bu arada seçim yelpazesini daraltarak Renk seçimide de katkıları olan 7/24 ekibine de teşekkür ederim. ;D
Scorpion Racing Kapanmadan önce belkide Türkiyeye giren son orjinal SR ön Tampon, muhafazalarıyla birlikte, Beni kırmayan Adnan ve Koraya Teşekkürler. Şimdi piyasada başka markalarında benzer tamponları var, kaliteleride (çogunun) bunlara yakın.
Hımm O zaman Nejatın önerdiği bir Renk daha vardı ben onla karıştırdım. Uzun zaman oldu ;D ;D ;D , Neyse sonunda boyacı intahar etmeden önce boyayı bitirmiş. ;D
38 x 13 x 15 inch Lastikleri takabilmek için gerekli 15 x 8 inch 3 cm off-set li Bearmach eight spoke sac, tubeless jantlar. 16 jant için istenilen ebatta lastik bulmak çok zor, bu jantlar size 3 cm lik spacer takmışsınız gibi bir avantajda sağlıyor herkese tavsiye ederim. Bu jantların 16 inch olanlarıda var .