Forumumuza eklenmeyi bekleyen bir yığın bisiklet gezisi fotoğrafım var. Bunları tek tek küçültmek biraz zor geliyor. Fotoğrafları toplu halde küçültebilecek tercihen küçük boyutlu bir fotoğraf programı arıyorum. Elinde öyle bir program vars yükleme linkini paylaşmasını rica ederim.
Ynt: Birden Fazla Fotoğrafı Aynı Anda Küçülten Program Arıyorum.
muratın dediği gibi en kullanışlısı ACDsee, ben sana "ACDsee 8 pro photo" tavsiye ederim... www.acdsee.com adresinden indirebilirsin. bu arada çok sayıda fotoğraf eklemesi yapmak için http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=1020 burada anlattığım www.photobucket.com sitesinin flickr adlı programcığı çok işe yarıyor. sadece birkaç tıkla istediğin kadar fotoğrafı istediğin klasöre yükleyebiliyorsun...
Ynt: Birden Fazla Fotoğrafı Aynı Anda Küçülten Program Arıyorum
Çinli balıkçı aç çinliye balık vermektense balık tutmayı öğretmiş ya, o misal ben de sana ve forumdaki arkadaşlara bir site ismi vereyim.Bu siteden aradığın hertür program,film ve müziğe ulaşabilirsin :"www.forumw.org".Site ingilizce ve üyelik gerektiriyor ama buna değerİyiakşamlar...
en basit yöntemlerden birtanesi windowsun kendi ekletisi. windows resizer. windows explorerda sağ tuş menüsüne resize ile ilgili ek yapıyor. oradan seçiyosun ne büyüklükte yapmak istediğini
buyrun linki... sağ taraftaki listede Image Resizer olarak bulabilirsiniz....
Kesinlikle ve şiddetle Faststone Pohoto Resizer'ı öneriyorum. Fotoğrafları küçültürken, dik kadrajla çekilmiş fotoğrafları düzeltme işlemini bile yerine getiriyor.
Hemde freeware
Microsoft Office ile gelen Microsoft Office Picture Manager var. "Resim yöneticisi" olsa gerek. O çok güzel yapıyo, çok hızlı bi yeniden boyutlandırma yada crop işlemi gerektiğinde onu kullanıyorum, çok da pratik.
Ekstra bi program yüklemenize gerek yok, tavsiye ederim
bütün resimlerinizi videolarınızı ve müziklerinizi aynı anda ve istediiğiniz sizin belirliyeceğiniz boyutta çevirmek isterseniz hadi bide türkçe olsun diyorsanız buyrun
http://www.tamindir.com/program/18867/FormatFactory.htm umarım faydalı olur benimde bir çorbada tuzum olsun dedim
Merhaba bende size "FastImageResizer_097" programını öneririm, zipleyip göndermek istedim ama sistem izin vermedi. İnternetten bulamazsanız ben size gönderebilirim. Selamlar...