A avcı Yeni Üye Mesajlar 1 Tepkime Puanı 0 5 Eyl 2007 #17 Ynt: Birinci Olduk!!! Ödülde emeği geçen herkesi -tabi başta Nadir abiyi- tebrik ederim. Arabanın hakkını her ortamda verirorsunuz.
Ynt: Birinci Olduk!!! Ödülde emeği geçen herkesi -tabi başta Nadir abiyi- tebrik ederim. Arabanın hakkını her ortamda verirorsunuz.
KanyaK wish me luck. Mesajlar 721 Tepkime Puanı 16 Web www.kaanyakar.com 11 Ocak 2008 #18 Ynt: Birinci Olduk!!! Nadir abi emeğine, mert ellerine sağlık. tebrik ederim.
mogzilla Toys4BigBoys Mesajlar 3,791 Tepkime Puanı 11 Yaş 69 Yer Istanbul Web www.canpeyzaj.com 11 Ocak 2008 #19 Ynt: Birinci Olduk!!! Çok teşekkürler.Tarihe baktım da , su gibi geçmiş zaman.Oysa daha dün gibiydi.
erthem Moderatör Mesajlar 2,379 Tepkime Puanı 16 Yer Ordu 11 Ocak 2008 #20 Ynt: Birinci Olduk!!! Tebrikler Mert Abii Sağlam Kare Yakaladığın İçin Tebrikler Madir Abi Sağlam Karede Actions Kattığın İçin
Ynt: Birinci Olduk!!! Tebrikler Mert Abii Sağlam Kare Yakaladığın İçin Tebrikler Madir Abi Sağlam Karede Actions Kattığın İçin
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 12 Ocak 2008 #21 Ynt: Birinci Olduk!!! Kutlamalar na kadar zaman geçerse geçsin keyif verir sanırım , bir kere de ben kutluyorum hepinizi mogzilla' Alıntı: Çok teşekkürler.Tarihe baktım da , su gibi geçmiş zaman.Oysa daha dün gibiydi. Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Birinci Olduk!!! Kutlamalar na kadar zaman geçerse geçsin keyif verir sanırım , bir kere de ben kutluyorum hepinizi mogzilla' Alıntı: Çok teşekkürler.Tarihe baktım da , su gibi geçmiş zaman.Oysa daha dün gibiydi. Genişletmek için tıkla ...
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 12 Ocak 2008 #22 Ynt: Birinci Olduk!!! Kitap geldimi acaba, merak ettim de mogzilla' Alıntı: Ve de ödül olan kitabı yollamak için adresini bildir lütfen. Onlar bizi yabancılaştıramadı , ama biz onları türkleştirdik. Benim ödül kitap 40 gündür gelicek. Yolda bi yerlere uğradı herhal. ;D Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Birinci Olduk!!! Kitap geldimi acaba, merak ettim de mogzilla' Alıntı: Ve de ödül olan kitabı yollamak için adresini bildir lütfen. Onlar bizi yabancılaştıramadı , ama biz onları türkleştirdik. Benim ödül kitap 40 gündür gelicek. Yolda bi yerlere uğradı herhal. ;D Genişletmek için tıkla ...
mogzilla Toys4BigBoys Mesajlar 3,791 Tepkime Puanı 11 Yaş 69 Yer Istanbul Web www.canpeyzaj.com 12 Ocak 2008 #23 Ynt: Birinci Olduk!!! Kitap gecikmeli de olsa geldi.Unimog ile ilgili çok güzel bir kitap. Ve gecikmeden ötürü de bir kaç kez çok kibar bir şekilde özür dilediler.
Ynt: Birinci Olduk!!! Kitap gecikmeli de olsa geldi.Unimog ile ilgili çok güzel bir kitap. Ve gecikmeden ötürü de bir kaç kez çok kibar bir şekilde özür dilediler.
Mülteci Kiralık Ceset Mesajlar 65 Tepkime Puanı 0 Yer Izmir 31 May 2008 #24 Ynt: Birinci Olduk!!! Tebrikler ilk resim harıka.
mogzilla Toys4BigBoys Mesajlar 3,791 Tepkime Puanı 11 Yaş 69 Yer Istanbul Web www.canpeyzaj.com 23 Ara 2012 #25 Ynt: Birinci Olduk!!! iceman' Alıntı: o gün çok güzel geçmişti, Araç için Nadir abime, foto için Mert'e şöferlik içinde Can'a teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Ulan İbo,geçmişe bakarken şimdi farkettim.Oğluma Kibariye'nin annesi gibi seslenmişsin. ;D
Ynt: Birinci Olduk!!! iceman' Alıntı: o gün çok güzel geçmişti, Araç için Nadir abime, foto için Mert'e şöferlik içinde Can'a teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Ulan İbo,geçmişe bakarken şimdi farkettim.Oğluma Kibariye'nin annesi gibi seslenmişsin. ;D
mogzilla Toys4BigBoys Mesajlar 3,791 Tepkime Puanı 11 Yaş 69 Yer Istanbul Web www.canpeyzaj.com 23 Ara 2012 #26 Ynt: Birinci Olduk!!! Yahu arkadaş,nerede ise 7 sene olmuş. İhtiyarladıkça daha mı hızlı koşuyor bu zaman denilen beygir ? ;D
Ynt: Birinci Olduk!!! Yahu arkadaş,nerede ise 7 sene olmuş. İhtiyarladıkça daha mı hızlı koşuyor bu zaman denilen beygir ? ;D
Deep Zirve Mesajlar 4,559 Tepkime Puanı 8 Yer İstanbul Web www.mertkigili.com 24 Ara 2012 #27 Ynt: Birinci Olduk!!! mogzilla' Alıntı: Yahu arkadaş,nerede ise 7 sene olmuş. İhtiyarladıkça daha mı hızlı koşuyor bu zaman denilen beygir ? ;D Genişletmek için tıkla ... Yok Nadir abicim aslında hep aynı hızla koşuyor da bazen biz geri kalıyoruz
Ynt: Birinci Olduk!!! mogzilla' Alıntı: Yahu arkadaş,nerede ise 7 sene olmuş. İhtiyarladıkça daha mı hızlı koşuyor bu zaman denilen beygir ? ;D Genişletmek için tıkla ... Yok Nadir abicim aslında hep aynı hızla koşuyor da bazen biz geri kalıyoruz