fbmy Kamp III Mesajlar 932 Tepkime Puanı 30 Yer İstanbul 216 25 Ağu 2014 #2 Ynt: Bit Pazarı Sultanbeyli yan yolda eski otogar var, bir bölümüne ve arkasına kuruluyor.
KaravanaSam Maltepeli Mesajlar 163 Tepkime Puanı 3 Yaş 58 Yer İSTANBUL 25 Ağu 2014 #3 Ynt: Bit Pazarı Ne günler kuruluyor
M marmariscj7 Zirve Mesajlar 1,005 Tepkime Puanı 0 Yaş 60 Yer Bodrum-Marmaris 26 Ağu 2014 #4 Ynt: Bit Pazarı İzmir ve Denizli'de bit pazarı nerede kuruluyor ve ne zamanları kuruluyor.
PIKACU Kamp III Mesajlar 532 Tepkime Puanı 6 Yer ISTANBUL/KARTAL 27 Ağu 2014 #5 Ynt: Bit Pazarı KaravanaSam' Alıntı: Ne günler kuruluyor Genişletmek için tıkla ... pazar gunlerı kuruluyor.kartal samandıra mınıbuslerı gecıyor.
Ynt: Bit Pazarı KaravanaSam' Alıntı: Ne günler kuruluyor Genişletmek için tıkla ... pazar gunlerı kuruluyor.kartal samandıra mınıbuslerı gecıyor.
V vadili Ziyaretçi 27 Ağu 2014 #6 Ynt: Bit Pazarı Teşekkür ediyorum. Eskiden istanbulun farklı semtlerinde vardı,en son katılımı fazla olan SALI pazarının eski yerinde pazar günleri kuruluyordu
Ynt: Bit Pazarı Teşekkür ediyorum. Eskiden istanbulun farklı semtlerinde vardı,en son katılımı fazla olan SALI pazarının eski yerinde pazar günleri kuruluyordu
O olgun oksuz Ana Kamp Mesajlar 64 Tepkime Puanı 0 27 Ağu 2014 #7 Ynt: Bit Pazarı eskiden aşıyanda olurdu günü belli değil
aslan28 Dağ Bayır Demedim Dolandım Durdum. Mesajlar 1,077 Tepkime Puanı 180 Yaş 41 Yer İSTANBUL/Sultangazi 27 Ağu 2014 #8 Ynt: Bit Pazarı Pazar günleri Avrupa yakası Esenler otogarı'nı geçince terazidereye gelmeden üst geçit köprüsünün altına kuruluyor
Ynt: Bit Pazarı Pazar günleri Avrupa yakası Esenler otogarı'nı geçince terazidereye gelmeden üst geçit köprüsünün altına kuruluyor
V vadili Ziyaretçi 27 Ağu 2014 #9 Ynt: Bit Pazarı fbmy' Alıntı: Sultanbeyli yan yolda eski otogar var, bir bölümüne ve arkasına kuruluyor. Genişletmek için tıkla ... aslan28' Alıntı: Pazar günleri Avrupa yakası Esenler otogarı'nı geçince terazidereye gelmeden üst geçit köprüsünün altına kuruluyor Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ediyorum.
Ynt: Bit Pazarı fbmy' Alıntı: Sultanbeyli yan yolda eski otogar var, bir bölümüne ve arkasına kuruluyor. Genişletmek için tıkla ... aslan28' Alıntı: Pazar günleri Avrupa yakası Esenler otogarı'nı geçince terazidereye gelmeden üst geçit köprüsünün altına kuruluyor Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ediyorum.