Vallahi süper,
bakalım nasıl olacak. Bende bu ebaydan gelecek olan parça işini cok merak ediyorum.
Butun bu gelişmelerden mutlaka haberdar olalım. Boyle gereksiz fiyat karmaşasından kolaylıkla kurtulmuş oluruz.
Acil hayat memat meselesi olmayan parçalar için ebaydan gelecek bir parça bizim için buyuk ekonomi sağlar.
Bilgilendirme için teşekkürler,
1991 model rangerover imi yeni sattım.
1990-1993 model 5 kapı Blazer almayı planlıyorum.
Bu araçların kronik sorunları varmıdır ?
Parça bulmada sıkıntı yaşarmıyım ?
Benim sattığım RR nin kaportasında ciddi çürümeler vardı(alan kişide bunları bilerek aldı).
Araçtan genel olarak memnunduk ,sonradan taktırdığımız kliması hariç. Antalyada yazın klimasız olmuyor.
Klimayı sonradan taktırdığımız için istediğimiz verimi alamadık bir türlü.
Blazer lara bakıyorum ama RR den sonra içi daha küçük geliyor.
Tekrar temiz bir RR bulursam alabilirim.Gerçi geçen hafta sahibindende gördüğüm 2 aracın sahipleriyle konuştum ama ben daha istanbula gelemeden araçlar satılmış.
arkadaslar aracımı 1 aya kadar cızıklerınden dolayı keyfekeder komple boyatıp bakıma sokacagım.ısıtmaları calısmayan aynaları ve ufak catlak bulunan stopları degıstırecegım.
yalnız kapı cıtalarını bırturlu bulamıyorum.butun kapılar ıcın.bana bu konuda yardım edecek bırılerı varmıdır.maslak goksenler ve ankara ozkanlara sordum yokmus.
bıraz gec oldu ama ebaydan satın aldıgım butun parcalar sorunsuz bır sekılde gumruge takılmadan geldı.rot ve rotıller esrot burcu deve boynu bujı kabloları vıraj demır lastıklerı...
burda 600 tl fıyat alınan rotıller deve boynu ve esrot burcu kargo dahıl 270 lıra gıbı bır rakama geldı.samandırada ve benzın pompasında sorun vardı 800 tl dedıler burda kargo dahıl 200 tl ye soledım 2-3 gune kadar o da gelır.parca ısını boylelıkle ucuza kapatma yolunu bulmus olduk.
cok farklı satıcılardan alısverıs yaptım.top rate sellers olmasına dıkkat ettım.eger degılse satıcının yuzdesısın yuksek olmasına dıkkat ettım.sorun yasamadım.
www.rockauto.com dıye bır sıte daha var.amerıkanın en buyuk toptancısı.burdanda cok parca soyledım.4 gunde elıme gectı.burdanda fıyat karsılastırabılırsın.bu sıtede alısverıs ıcın takıldıgın yer olursa sorabılırsın.