Board ve Kayak Bakımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sibelocal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,416

sibelocal

Moderatör
Bolkarda boarda attığımız façaların tamir edilmesi, ağaçlara veya benim Saas-Fee'de yaptığım gibi dinlenme kulübesinin ayaklarına bodoslama çarptığımızda oluşan kırıkların onarılması, veya sadece artık kaymayan kayak veya boarda sıcak wax uygulanması anlamında neler yapıyorsunuz Gezenbilir ahalisi, bu konuda biraz görüş alışverisinde bulunalım mı? Bakımlarını kendileri yapanların tecrübe ve tavsiyelerini bekliyoruz.

Etiketler
Ynt: Board ve Kayak Bakımı

şahsen sadece bağlama aksamlarına müdahele ediyorum. gevşeyen yerlere, varsa tutmayan kilitlere vs.

kırığım olmadı hiç, ama inceden zımpara, çizik doldurma ve wax işlemlerini kendim yapmıyorum.

Ynt: Board ve Kayak Bakımı

Taavsiye edilen, kayılan her 5-6 günde bir wax yapılması imiş dostlar.. hatta zermatt'da çeşitli ülkelerin kayak milli takım elemanlarının neden her allahın günü kayakları buzuldan aşağı indirme - ertesi günü tekrar sırtlanıp yukarı çıkarma eziyetine katlandığını merak etmiştik, geceleri kayakların waxlanması içinmiş, varın siz düşünün artık..

bunun dışında başka tuning aktiviteleri de var ama ben de pek iyi bilmiyorum, öğrenince buraya ekleyeceğim..