boloff olarak sezonu açtık. avdan , gövem abant vericileri ve sonunda abantta kestirmeden iniş.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]
Ynt: Boloff; Bolu - Abant Dağlarının Öteki Yüzü (10 Ekim 2010)
teşekkür ederim. güzel bir gezi oldu. ancak gövemden sonrası tamamen orman içi dağ yoluydu. tarifle biraz zor ben konvoyla çıktım. orman içinde yollar çok ayrılıyor
bcaliskan81' Alıntı:
teşekkür ederim. güzel bir gezi oldu. ancak gövemden sonrası tamamen orman içi dağ yoluydu. tarifle biraz zor ben konvoyla çıktım. orman içinde yollar çok ayrılıyor
Tarif derken sağa dön, sola dön tarzı kastetmemiştim sanırım biraz yanlış ifade etmişim. Bölge hakkında az çok bilgim var, sadece gövemden sonraki kısımda telsizlerin arka tarafa olan geçisi bilmiyorum, onu öğrenebilirmiyim diye sormuştum.
Bu bakımdan yol üstünde geççtiğiniz yayla, tepe, köy filan varsa onu söyleseniz onlar da işime yarar.
Gezi sırasında arkadaşımızın kullandığı CJ5 şaranpoLden aşağı uçmuş, şans eseri bir ağaca vurmuş ve vurduğu ağacı yıkarak durmayı başarmıştı.
Aracın içerisindeki 3 kişinin de burnunun bile kanamaması sevindiriciydi.
Aracı iki tane vinç kullanarak yukarı çektik. Off Road'un ekip ruhuna en güzel örneklerden biriydi.
İşte aşağı uçan Jeep'in kurtarılma anı...
Video 1
Video 2
Video 3
Video 4
Video 5
Aracı çıkardık, marşa bastık CJ çalıştı, biz de gezimize devam ettik