Volk Kamp III Mesajlar 699 Tepkime Puanı 0 Yer BOLU 17 Ocak 2010 #33 Ynt: BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010) fidergs' Alıntı: Bende geleceğim... mutlaka Genişletmek için tıkla ... merhaba gelirseniz görüşürüz ayrıca isminizi kaydedin buraya http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44882.280 ayrıca boloff 3 haftada bir pazar günü gezi düzenliyor.genelde son geziye son 3-4 gün kala koyarlar siteye takip edin www.boloff.com
Ynt: BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010) fidergs' Alıntı: Bende geleceğim... mutlaka Genişletmek için tıkla ... merhaba gelirseniz görüşürüz ayrıca isminizi kaydedin buraya http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44882.280 ayrıca boloff 3 haftada bir pazar günü gezi düzenliyor.genelde son geziye son 3-4 gün kala koyarlar siteye takip edin www.boloff.com
general lee Kamp III Mesajlar 619 Tepkime Puanı 1 Yer TRABZON 21 Ocak 2010 #34 Ynt: BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010) Tek kelimeyle harika bir gezi emeğinize sağlık TRABZON OFFROAD KULUBÜ
Ynt: BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010) Tek kelimeyle harika bir gezi emeğinize sağlık TRABZON OFFROAD KULUBÜ
S short_land Ana Kamp Mesajlar 53 Tepkime Puanı 1 Yer sakarya-hendek 21 Ocak 2010 #35 Ynt: BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010) çok güzel bir gezi olmuş resimlerinizden de anlaşılıyorki ahhh bende olsaydım keşkes :'(
Ynt: BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010) çok güzel bir gezi olmuş resimlerinizden de anlaşılıyorki ahhh bende olsaydım keşkes :'(
Volk Kamp III Mesajlar 699 Tepkime Puanı 0 Yer BOLU 21 Ocak 2010 #36 Ynt: BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010) general lee' Alıntı: Tek kelimeyle harika bir gezi emeğinize sağlık short_land' Alıntı: çok güzel bir gezi olmuş resimlerinizden de anlaşılıyorki ahhh bende olsaydım keşkes :'( Genişletmek için tıkla ... sağolun gerçekten güzel bir geziydi TRABZON OFFROAD KULUBÜ Genişletmek için tıkla ...
Ynt: BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010) general lee' Alıntı: Tek kelimeyle harika bir gezi emeğinize sağlık short_land' Alıntı: çok güzel bir gezi olmuş resimlerinizden de anlaşılıyorki ahhh bende olsaydım keşkes :'( Genişletmek için tıkla ... sağolun gerçekten güzel bir geziydi TRABZON OFFROAD KULUBÜ Genişletmek için tıkla ...
E ESAD14 DÜNYA BİR KİTAPTIR, GEZMEYENLER BİR SAYFASINI OKUR Mesajlar 5 Tepkime Puanı 0 Yer BOLU 27 Ocak 2010 #37 Ynt: BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010) Bu yarım kalan geziden sonra beni yolda bırakan jipimi satarak ondan kurtuldum.
Ynt: BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010) Bu yarım kalan geziden sonra beni yolda bırakan jipimi satarak ondan kurtuldum.
Volk Kamp III Mesajlar 699 Tepkime Puanı 0 Yer BOLU 27 Ocak 2010 #38 Ynt: BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010) ESAD14' Alıntı: Bu yarım kalan geziden sonra beni yolda bırakan jipimi satarak ondan kurtuldum. Genişletmek için tıkla ... tek kapı vitaradan bahsediyoruz.aslında vitaralar iyi bir şekilde hazırlandığında arazide güzel işler çıkartıyor.
Ynt: BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010) ESAD14' Alıntı: Bu yarım kalan geziden sonra beni yolda bırakan jipimi satarak ondan kurtuldum. Genişletmek için tıkla ... tek kapı vitaradan bahsediyoruz.aslında vitaralar iyi bir şekilde hazırlandığında arazide güzel işler çıkartıyor.
yasalğüç ...... Mesajlar 265 Tepkime Puanı 0 1 Şub 2010 #39 Ynt: BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010) gerçekten gezi için güzel bir hava yakalamışınız camur varsa ve sonrasında yemek gözünü kıpmadan dalaçaksın paylaşım için teşekürlerr arkadaşlar...
Ynt: BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010) gerçekten gezi için güzel bir hava yakalamışınız camur varsa ve sonrasında yemek gözünü kıpmadan dalaçaksın paylaşım için teşekürlerr arkadaşlar...
koroglu1414 Zirve Mesajlar 1,590 Tepkime Puanı 3 Yer Bolu/Seben 3 Mar 2010 #40 Ynt: BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010) fotoğraf makinanızın tarihi bir yıl geriden takip ediyor ama önemli deil,güzel fotolar sunmuşsunuz. tebrikler..
Ynt: BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010) fotoğraf makinanızın tarihi bir yıl geriden takip ediyor ama önemli deil,güzel fotolar sunmuşsunuz. tebrikler..
paraglinesinan EROFF*Erzincan Off-road ve Doğa Sporları Kulübü Mesajlar 333 Tepkime Puanı 0 Yer erzincan 8 Mar 2010 #41 Ynt: BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010) çok güzel bir gezi ve fotoğraflar. bolu off-road kulübüne paylaşım için teşekkürler.
Ynt: BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010) çok güzel bir gezi ve fotoğraflar. bolu off-road kulübüne paylaşım için teşekkürler.
KATAR Yeni Üye Mesajlar 16 Tepkime Puanı 0 Yer ordu \ FATSA 11 Mar 2010 #42 Ynt: BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010) gerçekten çok güzel görübtüler ellerinize yüreginize sağlık fatsalı cılgın cj5ci katarrr
Ynt: BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010) gerçekten çok güzel görübtüler ellerinize yüreginize sağlık fatsalı cılgın cj5ci katarrr
Volk Kamp III Mesajlar 699 Tepkime Puanı 0 Yer BOLU 11 Mar 2010 #43 Ynt: BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010) güzel yorumlarınız için kulübümüz adına teşekkür ederim daha başka geziler de var ancak onları ekleyemedim ileriki gezilerde inşallah eklerim.
Ynt: BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010) güzel yorumlarınız için kulübümüz adına teşekkür ederim daha başka geziler de var ancak onları ekleyemedim ileriki gezilerde inşallah eklerim.
bora1071 Zirve Mesajlar 1,197 Tepkime Puanı 1 Yer mersin 17 Ara 2010 #44 Ynt: BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010) güzel gezi yapmışsınız şuan sarılalanda son durum nasıl ;D
Ynt: BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010) güzel gezi yapmışsınız şuan sarılalanda son durum nasıl ;D
Volk Kamp III Mesajlar 699 Tepkime Puanı 0 Yer BOLU 17 Ara 2010 #45 Ynt: BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010) bora1071' Alıntı: güzel gezi yapmışsınız şuan sarılalanda son durum nasıl ;D Genişletmek için tıkla ... Son zamanlarda gitmedim sarıalan taraflarına ama ender abi diğer başlıkta 70cm kar olduğunu söylemiş yağmur yağmazsa güzel olacak
Ynt: BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010) bora1071' Alıntı: güzel gezi yapmışsınız şuan sarılalanda son durum nasıl ;D Genişletmek için tıkla ... Son zamanlarda gitmedim sarıalan taraflarına ama ender abi diğer başlıkta 70cm kar olduğunu söylemiş yağmur yağmazsa güzel olacak
ict3055 Zirve Mesajlar 2,943 Tepkime Puanı 5 Yer Bolu 7 Ağu 2012 #46 Ynt: BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010) Bolu Off Road Kulübü Resmi Web Sitesi: www. boloff. com http://www.boloff.com Kulübün organize ettiği güncel off road gezileri http://www.boloff.com/category/off-road-gezileri/ www. boloff. com/category/off-road-gezileri
Ynt: BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010) Bolu Off Road Kulübü Resmi Web Sitesi: www. boloff. com http://www.boloff.com Kulübün organize ettiği güncel off road gezileri http://www.boloff.com/category/off-road-gezileri/ www. boloff. com/category/off-road-gezileri