ufuk Hayat tökezledi ve topallayarak devam ediyor... Mesajlar 1,474 Tepkime Puanı 20 Yaş 50 Yer İSTANBUL Telsiz Çağrı Kodu TB1BB 23 Tem 2009 #17 Ynt: Böyle Bir Defender Yapabilir miyim? bu canavara ne demeli?
Volk Kamp III Mesajlar 699 Tepkime Puanı 0 Yer BOLU 23 Tem 2009 #18 Ynt: Böyle Bir Defender Yapabilir miyim? böyle 38" lastik takmak yerine portal aks kullanıp unimog şasesi koymak daha mantıklı değilmi? ama maliyeti daha mı yüksektir bilemicem
Ynt: Böyle Bir Defender Yapabilir miyim? böyle 38" lastik takmak yerine portal aks kullanıp unimog şasesi koymak daha mantıklı değilmi? ama maliyeti daha mı yüksektir bilemicem
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 23 Tem 2009 #19 Ynt: Böyle Bir Defender Yapabilir miyim? Üstü Lr altı amerikan tamponcu orhan ustanın canavarı
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 23 Tem 2009 #20 Ynt: Böyle Bir Defender Yapabilir miyim? o kırmızı 90 lık sanırım anıl otonun ki, içinde range rover motoru var diye biliyorum çok sağlam araç o.
Ynt: Böyle Bir Defender Yapabilir miyim? o kırmızı 90 lık sanırım anıl otonun ki, içinde range rover motoru var diye biliyorum çok sağlam araç o.
altug onaran . Mesajlar 764 Tepkime Puanı 8 Yer Bolu 23 Tem 2009 #21 Ynt: Böyle Bir Defender Yapabilir miyim? 4.6 motor ve otomatik vites olarak biliyorum bende
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 24 Tem 2009 #22 Ynt: Böyle Bir Defender Yapabilir miyim? Tempus' Alıntı: o kırmızı 90 lık sanırım anıl otonun ki, içinde range rover motoru var diye biliyorum çok sağlam araç o. Genişletmek için tıkla ... Buda videosu http://www.youtube.com/watch?v=Q_81jLEgZTY
Ynt: Böyle Bir Defender Yapabilir miyim? Tempus' Alıntı: o kırmızı 90 lık sanırım anıl otonun ki, içinde range rover motoru var diye biliyorum çok sağlam araç o. Genişletmek için tıkla ... Buda videosu http://www.youtube.com/watch?v=Q_81jLEgZTY
kenancaglayan26 Yol Olsada Olur Olmasada Mesajlar 167 Tepkime Puanı 1 Yer ANTALYA 24 Tem 2009 #23 Ynt: Böyle Bir Defender Yapabilir miyim? yardımlarınız ve yoruhlarınız icin teşekkür ederim ben temiz bir 2.5 tdi bulayım yavaş yavaş başlayayım
Ynt: Böyle Bir Defender Yapabilir miyim? yardımlarınız ve yoruhlarınız icin teşekkür ederim ben temiz bir 2.5 tdi bulayım yavaş yavaş başlayayım